| Extr3meLife a întrebat:

Deci am o întrebare și chiar nu știu in ce categorie se încadreaza așa că am pus-o aici.Să trec direct la subiect, deci anul trecut mi-a placut de un baiat dar mi-a fost rusine sa ii spun deoarece sunt mai timida de fel si chiar nu voiam sa fiu respinsa, de vreo 2 luni sunt impreuna cu un baiat de la mine de la scoala dar asta e o poveste pentru alta data (am spus ca sunt impreuna pentru ca poate va influenta cumva raspunsul vostru), deci alaltaieri am visat ca fac parte dintr-un serial care imi place foarte mul, si in acel serial mie imi place de un paznic, e foarte frumos (in viata reala), in fine, am visat ca fac parte dintr-o scena in care trebuia sa apara si paznicul acela si paznicul acela de care imi place in viata reala l-am visat ca arata ca baiatul de care imi placea anul trecut. Credeti ca are o semnificatie anume visul? Adica nu stiu de ce nu l-am visat pe iubitul meu in loc de paznic, poate are vreo semnificatie, stie cineva ceva?

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Visele nu au nicio semnificatie. Doar incerci sa interpretezi povestile ce nu au niciun sens. Asta face creierul, gaseste sens unde nu este, cauta explicatii unde nu sunt. Poate esti doar epuizata emotionala si d-asta visezi asa ceva.

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Nu laughing e ok. pui prea mult preț pe niște vise care nu înseamnă nimic