Salut!
Orice ti-ar face.nu riposta, nu injura, nu ameninta, nu te uita urat, caci se poate agrava. Daca ai stiut care e situatia de ce nu te-ai transferat? Ai avut 3 luni.Mai ai inca o sansa in semestrul 2.Pana atunci poti vorbi cu dirigintele/diriginta si cu directorii scolii, dar si cu profesorii clasei, poti vorbi cu acestia singura sau sa te duci cu unul din parinti intr-o zi la scoala, sau intr-o ora de dirigentie sa spui tot ce te sufera de fata cu dirigul/a si cu ei.Bafta! :*
Nu mapot transfera ca "minunatii" mei parinti nu vor, diriga stie si spune"nu e treaba mea" iar directorulla fel.Deci.ce sa fac:? Cum sa ma comport:?
Vezi-ti de treaba ta, iesi din clasa in pauza, ai incredere in tine, vino aproape de 8 fix la scoala, cere-te la baie in ore ca sa nu te atace, etc.Bafta!
Pai oamenii dar mai ales copii din ziua de azi sunt rai! in primul rand nu prea ii intereseaza caracterul ci mai mult asptectul fizic si tupeul..nu iti zic sa le raspunzi cu aceeasi moneda pentru ca nu e bine nici frumos..cu mersul la dirigin si,, paratul''nu cred ca merge, ma bine te transferi sau incerci o schimbare de comportament la tine.tu ar trebui sa stii cel mai bine cum si ce sa fac si dc fac ei asta. daca stai si te rogi de ei mai rau faci, daca esti buna si de treaba te vor lua de fraiera..incearca cateva schmbari de imagine si d tupeu(nu sa ii iei la bataie)fa-ti prieteni in clasa sa te sustina singura intre lupi e greu.