| Ionutzzz62 a întrebat:

Deci, am o relatie de 2 ani cu iubita mea, ne înțelegem foarte bine, ne iubim foarte mult. Am aflat ca în prima luna de relație a avut o aventura de o noapte cu fostul ei recent. Ce ar trebui sa fac? Știu sigur ca nu a mai fost cu altcineva și atunci a fost singura data

8 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Ția recunosc? ția spus Adevărul ea? ai aflat de la ea?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca o iubesti atat de mult pe cat afirmi, atunci mica ei aventura va trece neobservata.

| Cinic a răspuns:

O mica aventura de o noapte cu fostul. Sa iti traduc pe romaneste! Adica in timp ce era cu tine, sa regulat cu fostul iubit. Si-a bagat ala sobolanul prin toate orificiile ei si acum tu o iubesti si o ierti. Sa iti zic ceva, inselatul nu este o greseala, inselatul este o alegere facuta in mod total constient! Ce ti-a facut tie iubita ta, denota ca NU te iubeste si ca nu te respecta si ca nu iti poate fii loiala. Garantez ca o va face si a doua oara! Treaba ta faci ce vrei.

| Solcdl a răspuns:

Contează că te înțelegi bine acum cu ea trecutul e trecut!

| siriusblack98 a răspuns:

Chestia cu inselatul e precum un caine care te-a muscat. INTOTDEAUNA o va mai face si a doua, si a treia si a 100 a oara!

| wildthing a răspuns:

Nu stiu ce ar trebui sa faci tu, dar eu nu as putea sa trec peste asta...si i-as da papucii.

| Miruna333 a răspuns:

Nu,,trebuie'' nimic sa faci. Doar ce simti, nu ce iti spun altii.
Conteaza cum ai aflat asta, daca intamplator sau daca ti-a spus ea.
Insa, din moment ce a fost in prima luna, mai ales ca a fost atat de mult timp si dupa ti-a fost fidela, nu cred ca are sens sa nu treci peste acest lucru.
La inceputul relatiilor, oamenii mai fac din astea, nu zic ca e ok, insa, una e la inceput inceput, prima sapt, prima luna, si alta e sa te insele dupa 1, 2, 5 ani. E complet diferit

| RAY a răspuns:

De unde ai aflat de aventura ei?