anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...am un samsung sgh-s400i...nu am cablu da date la el insa am un stick cv de genu din care pot trimite poze din tel in pc prin bluetooth insa intrebarea mea este cum as putea trimite din pc in tel muzica ca nu stiu thinking sper ca ati inteles la ce m-am referithee hee si va multumesc >multbig grin

9 răspunsuri:
| VladDu a răspuns:

De la stick`ul ala trebuie sa ai un driver in care sa intri si sa cauti telefonul apoi trimiti ce vrei.

| Elena97M a răspuns:

Eu am samsung SGH-J150 si am la el doar bluetooth cu care pot trimite din calc pe telefon si invers melodii, poze si video. Stick-ul ala unde il bagi? In calc sau tel? Daca poti trimite de pe tel poze in calc ar merge si invers.

| andrey23 a răspuns:

Stick-ul ala e un bluetooth. Cand l-ai luat trebuia sa iti dea un cd pe care era un program... cu ala trimiteai in telefon, intrari program cautai telefonul, te conectai si aveai optiunea de transfer date.

| andrey23 a răspuns:

Din programul ala cauti telefonul. Daca e BlueSoleil da`mi un pm si te lamuresc. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un cd. l-am instalat.de trimis poze din tel in pc pot...insa invers nu prea inteleg cum thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@X. elen0utsza. X ...stickul il bag in pc .pentru k in tel nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot prin bluetooth activandul de la pc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un samsung e2510 si nu am cablu nici stick, cum pot transfera melodii de pe net pe tel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru bluetooth stii?