| duddy a întrebat:

Deci am venit in scoala (noua) din a 5 si am aflat ca o prietena de la gradinita e in clasa cu mine si ea mai are o (cica cea mai buna prietena ) ele sau certar sau impacat si acum vrea sa ma elimine dar ea cred ca tine cu mine (ea fiind prietena de la gradinita) si nu stiu cum sa o expediez pentru ca ii face foarte rau pentru ca o foloseste si dupa aia ii da cu sutu`n cur (vorba vine)

4 răspunsuri:
| LucianGabriel a răspuns:

Parca sunteti in filme mai ceva ca Rambo Incearca sa vorbesti cu ele si poate rezolvi...

| Derye a răspuns:

Stau eu si ma intreb asa...de ce aici vin doar persoanele bune care cauta sa dizolve raul? Oare aici nu esti tu cea rea, si tipa aia e doar o alta fata care isi vede de treaba ei?
Nu trebuie sa cauti sa o expediezi, daca prietena ta, intr-adevar e prietena ta te va accepta, daca nu, asta e!
Fiecare prietenie desfacuta e o pierdere uriasa pentru ambele parti!

| duddy explică:

Ma barfeste pe la spate incearca sa ma desparta de toti prirtenii etc eu ce vrei sa fac straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti prietena cu ea intr-adevar, cauta o solutie de mijloc Fii tu liantul dintre ele.Nu are rost sa va piedeti copilaria cu certurile.