Faptul ca l-ai refuzat, a fost un lucru foarte intelept. El a incercat, dar nu se stie daca te place cu adevarat.Acum,oricum ai mai multe sanse de reusita, sigur i-ai facut o foarte buna impresie.Nu ai ce sa faci, trebuie sa mai astepti putin. Daca ai fost tare la inceput, trebuie sa fii si in continuare.Simt ca el te va cauta cat de curand.
In primul rand imi placce cum ti-ai petrecut revelu'(awesome). pai daca a incercat sa faca ceva cu tine sigur ii place de tine poate nu inca chiar asa de mult incat sa incepeti o relatie dar sigur ii place.trebuie sa-l intrebi daca vrea asta sau macar sa-i dai cumva de inteles ca tu ti-ai dori asta si o sa-ti dai seama dupa cum va reactiona daca vrea o relatie.successss
Waw.geniala poveste ta de dragoste :X:X.
eu nu cred ca a facut toate acele lucruri doar pentru "a se distra" cum zici tu.probabil e indragostit de tine.
daca nu poti vorbi cu el pe mess, il poti suna, ca ai zis ca ai numarul lui.sau si mai bine, ai zis ca te duci pe la el din cand in cand.il poti intreba atunci, sau il poti chema putin pana afara pentru a-l intreba.si daca esti norocoasa va spune:"nu am facut chestia asta doar pentru a ma distra cu tine, ci pentru ca imi placi, esti foarte draguta, si stii ...as vrea sa fiu cu tine "si tu daca esti o fata desteapta ii vei spune"si eu vreau acelasi lucru". si daca esti si mai norocoasa, vei primi un sarut de la el
sa dea domnu' sa fie cum zic eu :X:X
LisaJulie întreabă: