Puteai sa le spui ca nu e semn de trecere ca nu se vede ca ai unde trece, ce amenda sa iti dea e vina lor, fa o poza, un filmuleț apoi pe tik tok sau Facebook sa vada toata Romania, daca tot treci uitate sa nu fie niciodată in apropierea ta, dar repet fa cv nu lasa asa
Ce să îți facă? Crezi că te caută cu mascații de acu?
PS. Știi că trecerea de pietoni e semnalizata cu un semn nu doar cu marcaj
Logic, dar totul s-a întâmplat într-o secunda... nici nu m-am gândit le moment, doar după
Data viitoare, uită-te și pe marginea străzii, să vezi dacă există indicatoare pentru trecere.
Nu prea ai fost vinovată, trecerile "anulată" sunt una dintre idioțeniile pe care poliția rutieră nu știe să le gestioneze.
Ar trebui amendate administrațiile drumurilor până când le șterg calumea, și le semnalizează corect pe cele noi. Că peste tot sunt treceri fără marcaj, sau marcaj fără trecere, iar de ceva... Mortul e de vină.
Sincera sa fiu, am avut si eu un moment de prostie, in acel momen nu m-am gândit sa ma uit dacă exista indicator pentru trecere. nici nu mi- a trecut prin cap.
sa nu zic ca am dormit 4 ore si eram si vai de capul meu si asa.
dar am văzut 2 bărbați si o bătrână si am zis ca no, pot sa trec.
mare greșeală
Nu aș zice că e prostie, se poate întâmpla oricui. La traversat trebuie atenție spre mașini, nu spre boscheți, să vezi pe unde e pus indicatorul...
Nu ar trebui să existe aceste "treceri" șterse, zic eu. La mine în oraș le mută cretinii anual, iar rezultatul este o stradă plină de treceri false.
Alea noi se spală la prima ploaie, se văd mai bine alea șterse...
Iar poliția amendează copiii de 18 ani care abia și-au luat permisul, că nu și-au pus centura
Bugetari inutili.
Nu, daca era sa te amendeze coborau la tine, te legitimau, iti comunicau ca ai comis o contraventie si urmeaza sa fii sanctionata apoi iti dadeau procesul verbal cu amenda pe care o ai de platit, daca doar au trecut pe langa tine si "ti-au batut obrazul" n-au ce sa-ti faca, adica a fost ceva de cateva secunde, nu-s roboti sa iti scaneze datele personale si apoi sa te caute intr-o baza de date pentru a aplica amenda, n-au chatGPT incorporat.
Nu s obișnuită sa tipe bărbații la mine, de aia zic )
lăsând gluma la o parte, m-am simțit ff vinovata, pentru ca si ei au tras o sperietura, adică mi se pare normal.
dar nu am făcut - o deloc cu intenție.
nu s bombardiera sa merg anapoda, niciodată nu am făcut - o si nici nu am sa o fac, pur si simplu nu am conștientizat in acele secunde.
Daca ti-ar fi dat amenda ti-ar fi dat pe loc. Acum fapta e consumata. Se mai intampla sa se desfinteze zebre și sa se vada sters
Este bine ca nu ai pățit nimic Doamne ferește și ca nu s-a întâmplat un accident grav fi mai atenta și conștientă.
Clar
Cât ția dat amendă de curiozitate întreb
Nu mi-a dat
m-au iertat
Eu îți dădeam 100 de lei Amendă
O plăteam.
imi asumam
Nu ai făcut nimic grav bine ca ești bine și ca nu a intrat un nenorocit în tine chiar ma bucur cu Adevărat ca ești bine și da amenda tot îți dădeam 200 de lei.
100 sau 200?
imi asumam, repet
Pai da ai trecut cu talent nu cu prioritate boooom 300 sa făcut