| Goddessss a întrebat:

Deci, azi am pățit o chestie mai nasoala.
Eram pe o parte a străzii si am vrut sa trec pe alta si am văzut ca tot trec oameni si vad o zebră, dar era mai ștearsă. (eu nu-s din acest județ...)
La un moment dat mi se părea ca era ceva dubios ca parca nu opreau mașinile, dar am zis ca fiind multe mașini asa e normal.

Bun si vad câțiva oameni care trec si am zis sa merg si eu, dar având cumpărături in mana am mers ceva mai încet.

Pe nicio parte nu au mai venit mașini, ci doar dintr-o data, fix când eram in trecere a venit o mașină de politie si polițiștii efectiv au țipat ff tare (nu zic ca nu meritam, dar pot jura ca nu aveam de unde ști ca acolo nu mai e zebră de 2 ani). Părea mai veche, dar nu as fi zis.
Bun, întrebarea e, ei îmi mai pot face ceva sau aia e?
ughhlaughing)

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Puteai sa le spui ca nu e semn de trecere ca nu se vede ca ai unde trece, ce amenda sa iti dea e vina lor, fa o poza, un filmuleț apoi pe tik tok sau Facebook sa vada toata Romania, daca tot treci uitate sa nu fie niciodată in apropierea ta, dar repet fa cv nu lasa asa

| Goddessss explică (pentru RAY):

Nu am primit amenda.
nu mai contează.
era doar vina mea, dar m m-am uitat după alții, nu am conștientizat

| RAY a răspuns (pentru Goddessss):

Nu e vina ta

| Goddessss explică (pentru RAY):

Eram si eu inconstienta.
m-am uitat după alții

| RAY a răspuns (pentru Goddessss):

Dacă nu era in apropiere o trecere de pietoni nu e vina ta, intelege nu e, dar daca e in jurul a 100 de m si nu esti pe autostrada atunci trebuie amenda

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce să îți facă? Crezi că te caută cu mascații de acu?

PS. Știi că trecerea de pietoni e semnalizata cu un semn nu doar cu marcaj

| Goddessss explică (pentru suntserios):

Logic, dar totul s-a întâmplat într-o secunda... nici nu m-am gândit le moment, doar după

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aia e.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Data viitoare, uită-te și pe marginea străzii, să vezi dacă există indicatoare pentru trecere.
Nu prea ai fost vinovată, trecerile "anulată" sunt una dintre idioțeniile pe care poliția rutieră nu știe să le gestioneze.
Ar trebui amendate administrațiile drumurilor până când le șterg calumea, și le semnalizează corect pe cele noi. Că peste tot sunt treceri fără marcaj, sau marcaj fără trecere, iar de ceva... Mortul e de vină.

| Goddessss explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Sincera sa fiu, am avut si eu un moment de prostie, in acel momen nu m-am gândit sa ma uit dacă exista indicator pentru trecere. nici nu mi- a trecut prin cap.
sa nu zic ca am dormit 4 ore si eram si vai de capul meu si asa.
dar am văzut 2 bărbați si o bătrână si am zis ca no, pot sa trec.
mare greșeală

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Goddessss):

Nu aș zice că e prostie, se poate întâmpla oricui. La traversat trebuie atenție spre mașini, nu spre boscheți, să vezi pe unde e pus indicatorul...
Nu ar trebui să existe aceste "treceri" șterse, zic eu. La mine în oraș le mută cretinii anual, iar rezultatul este o stradă plină de treceri false.
Alea noi se spală la prima ploaie, se văd mai bine alea șterse...
Iar poliția amendează copiii de 18 ani care abia și-au luat permisul, că nu și-au pus centura laughing
Bugetari inutili.

| Drimmero a răspuns:

Nu, daca era sa te amendeze coborau la tine, te legitimau, iti comunicau ca ai comis o contraventie si urmeaza sa fii sanctionata apoi iti dadeau procesul verbal cu amenda pe care o ai de platit, daca doar au trecut pe langa tine si "ti-au batut obrazul" n-au ce sa-ti faca, adica a fost ceva de cateva secunde, nu-s roboti sa iti scaneze datele personale si apoi sa te caute intr-o baza de date pentru a aplica amenda, n-au chatGPT incorporat.

| Goddessss explică (pentru Drimmero):

Nu s obișnuită sa tipe bărbații la mine, de aia zic laughing)
lăsând gluma la o parte, m-am simțit ff vinovata, pentru ca si ei au tras o sperietura, adică mi se pare normal.
dar nu am făcut - o deloc cu intenție.
nu s bombardiera sa merg anapoda, niciodată nu am făcut - o si nici nu am sa o fac, pur si simplu nu am conștientizat in acele secunde.

| Drimmero a răspuns (pentru Goddessss):

Se mai intampla sa traversezi si prin zone "nepermise" dar in cazul tau era o trecere de pietoni desfiintata, nu aveai de unde sa stii, data viitoare fii mai atenta ca sa eviti niste evenimente neplacute atat pentru tine cat si pentru altii.

| CostinAlamariu a răspuns:

Daca ti-ar fi dat amenda ti-ar fi dat pe loc. Acum fapta e consumata. Se mai intampla sa se desfinteze zebre și sa se vada sters

Răspuns utilizator avertizat
| sammie a răspuns:

Ar putea să-ți dea amendă.

| Goddessss explică (pentru sammie):

Pai nu mi-a dat, atunci.
cum sa îmi mai dea?

| sammie a răspuns (pentru Goddessss):

E bine că nu ți-au dat. Puteau să-ți dea una de te înțepa inima.

| Continchiscontsters a răspuns:

Este bine ca nu ai pățit nimic Doamne ferește și ca nu s-a întâmplat un accident grav fi mai atenta și conștientă.

| Continchiscontsters a răspuns (pentru Goddessss):

Cât ția dat amendă de curiozitate întreb

| Goddessss explică (pentru Continchiscontsters):

Nu mi-a dat laughing
m-au iertat

Eu îți dădeam 100 de lei Amendă

O plăteam.
imi asumam

Nu ai făcut nimic grav bine ca ești bine și ca nu a intrat un nenorocit în tine chiar ma bucur cu Adevărat ca ești bine și da amenda tot îți dădeam 200 de lei.

100 sau 200?
laughing
imi asumam, repet

Pai da ai trecut cu talent nu cu prioritate boooom 300 sa făcutlaughing