Nu se intampla nimic...stai linistia sunt doar mesaje stupide...si eu am primit o groaza de mesaje asemanatoare cu acestea si nu am patit nimic...deci culcate linistita :*
Ioana stai linistita.Cate mesaje am primit si eu si nu am patit nimic Astea sunt doar niste mesaje.Nu iti face nimeni nimicAsa ca stai linistita si nu iti bate capul cu astfel de prosti
Te lamuresc eu imediat. Daca Cris are 15 ani. daca stai la parter, asta nu ajunge la geam.nici urcat pe scaunel . offf doamne.in lcul tau asta seara dormeam intr-o camera fara ferestre.sa vedem al draq.la ce geam mai aprea... ii faceai asa in otica
Te lamuresc eu imediat ..Daca Cris are 15 ani..daca stai la parter,asta nu ajunge la geam..nici urcat pe scaunel ..offf doamne..in lcul tau asta seara dormeam intr-o camera fara ferestre..sa vedem al draq..la ce geam mai aprea...ii faceai asa in otica
Si de unde stii tu ca fata a murit din cauza asta? Tu realizezi ca este pura fictiune? Parca este un film horror
Ce cred eu? Eu cred ca se pilctiseste rau de tot lumea
Pufff, fir-ar sa fie! Acum trebuie sa trimit si eu mesajul asta unui prieten pana diseara, ca altfel apare Cris cu un cutit la fereastra mea de la etajul 6 la care stau. Astea-s prostioare de copii.
Eu nu prea cred in asa ceva desi de multe ori undeva intr-un coltisor de inimioara parca tot ma indoiesc
Nu stiu...eu am primit ceva de genul: "Daca nu trimiti mesaju asta mai departe o sa bata cineva la usa ta sa iti dea un sac cu 1 milion Euro". Mi-e frica, nu stiu ce sa fac... Sa-l dau, sa nu-l dau?!
domaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cat am rassssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Stai ma linistita, ce ai?! Astea sunt mesaje tampite si nu e nimic adevarat. Ai vazut tu ca a murit o fetita si nu i sa gasit cadavrul? astea sunt spamuri date de niste cretini. Si daca esti superstitioasa o sa crezi in ele.
Daca te uiti mult pe geam cred ca o sa vin eu cu cutitul de plastic pe la spatele tau sa te omor ))
Poate sa existe ceva mai stupid de atat? Pacat ca nu am primit si eu mesajul ala, abia asteptam sa vina un nosferatu pe nume Cris.Il jucam in picioare. Si revin cu intrebarea mea. Poate sa existe ceva mai stupid de atat?
Cum sa crezi asemenea prostii? Cu un ochi rad cu celalalt plang cand vad asemenea intrebari.
iceman
Nu trebuie sa te sperii de la un MESS stupid, eu nici macar nu le trimit mai departe, iar faza cu fetita a carei cadavru nu s-a mai gasit e doar o minciuna. MESSU asta imi aminteste de porcaria aia cu moartea mamei la miezul noptii... ma rog pe ala l-am trimis pentru. ca imi iubesc mama si daca nu -l dadeam mai departe ma simteam ca si cum as dori moartea mamei mele