Momentan,serverul este foarte populat deoarece este vacanta si intra foarte multi pe TPU.Dar odata ce va incepe anul scolar, sunt sigura ca se va rezolva si aceasta problema.Nu are nimeni ce face...
De ce ai impresia ca ei nu incearca sa rezolve?
E o problema mai mare pentru ei decat pentru noi.
Tie cum ti s-ar parea daca cineva ar veni pe site-ul tau si ar zice aceiasi chestie? huh? Poate ca au probleme tehnice care putin nu stiu cum sa zic. "enerveaza" lumea. poti astepta. intrebarea nu pleaca nicaieri. Pwp si numai bine :*
Hey MyLollipop, site se numete TPU >toti pentru. unul< deci fiecare posteaza orice intrebare in speranta ca poate fi ajutat. asa ca nu fi asa de tafnos\tafnoasa>)
Realizezi ca u poti sa mergi pe o categorie anume pe care sti sa rasp )), nu? U cred ca dai sa vezi toate intrebarile da mai jos in sranga sub reclame si acolo gasesti categoriile )))
Eu cred că tu nu ai înțeles politica site-ului și anume să ne ajutăm, există categoria tehnologie ca să știi deci este "admis" să se întrebe despre probleme tehnice.
O daaa...acum îmi amintesc tu esti regina de hopînțol și nu au voie oamenii să întrebe despre calculatorul lor că altfel tu mori,hai jet de pe site dacă nu îți convine.
P.s:Nici mie nu-mi convin întrebările tale despre lady popular dar țin asta pentru mine, așa că nu te mai lua de alții când și tu distrugi site-ul cu tâmpeniile tale de întrebări, inteles?