| RoxanaGhost a întrebat:

Deci bunicul meu o murit pe data de 2 ianuarie sad
BUnica doarme cu mine în cameră.[Da ştiu că nu e chiar normal la 14 ani laughing ]Din două în două zile mi se cutremură un dulap în jurul orelor 23-00.Auzind la TV despre cutremure, am crezut că-s cutremure mai mici. Săptămâna viitoare trebuie să-i facem de 40 de zile, iar săptămâna trecută ne-o intrat un fluture negru în cameră. Bunicămea spune că o ieşit dar eu parcă aud bâzâind noaptea... Oare or fi fantome? laughing [Nu-i chiar de râs :-s ]

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Tot e in capul tau,

| LoveSleep a răspuns:

E doar în capul tău.
"RoxanaGhost".

| lBroken69 a răspuns:

Daca dulapul ala nu are nimic iesit din comun stai calma. Totul e in capul tau. Si au fost doar niste coincidente. happy Si da...nu e normal sa dormi cu bunica in pat la 14 ani laughing

| fqwaf a răspuns:

Zici tu ca nu-i de ras dar din cate vad tu ai ras deja punand doua emoticoane de ras. Fantomele, da, exista. Unde? Doar in capul tau.

| KawaiiiPanda a răspuns:

Poate e doar o coincidenta. Nu e de speriat. Daca intr-adevar ar fi ceva, poate ar trebui sa ai o discutie cu bunica ta care a fost de fata. Poate. bunicul tau incearca sa te salute fara sa te sperie... Poti sa mergi la Bise sa-i pui o lumanare.Cum simti tu. E frumos sa crezi..ca bunicul tau vine noaptea printr-un fluture si iti spune noapte buna. Daca tu crezi ca e o coincidenta, poate asa e. happy