anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci cat de cat am rezolvat problema cu bluesoleil-ul si cu telu ...insa acum imi arata ceva de genu ca imi transfera ceva din tel in cercul galben si invers in acelasi timp...asta inseamna ca imi transfera in telefon muzica etcthinking scuze k va stresez cu asta insa nu ma pricep si chiar ma streseaza la culmea ca de ap 1 saptamana tot ma chinui sa il fac

6 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Si intrebarea? Cercul ala galben este PC-ul tau. Fisierele se transfera de pe telefon pe PC sau invers.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Poti transfera orice, nu doar muzica. Probabil iti arata ca face legatura intre calculator si telefon.

| SpikE a răspuns:

Explica ma bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci eu am un samsung s400i .am cautat peste tot insa nu am gasit de unde sa cumpar cablu de date .aia de la cosmote mi-a recomandat sa cumpar un bluetooth stick ala care se baga in pc .am instalat cd tot .eu pot trimite poze muzica etc din telefon in pc insa invers nu.Am dat dublu click pe tel ( la bluesoleil) si am dat file transfer. mi-au aparut documentele care le am eu in tel.La bluesoleil imi arata ca se transfera ceva din tel in cercul ala galben ...acum am apasat pe cv din telhee hee nu mai stiu nici euhee hee si acum imi arata ca se transfera ceva din cercul ala galben in telefon si din tel in cercul galben. Sper ca ati inteles happy ca nu prea le am eu cu explicatul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai intrebarea este dc inca nu am muzica in tel thinking daca mie imi arata ca mi se transfera din pc in tel thinkingthinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok asta am inteles...insa cum stiu ca mi-a transferat muzica etc din pc in tel? ca asta nu prea intelegthinking