| GumitsaOrbit a întrebat:

Deci cred ca profa de romana are ceva cu mine. Adica, nu tipa sau altceva dar ma pune aproape numai pe mine sa raspund, chiar daca nu ridic mana. Si daca de exemplu am uitat ceva la lectie, ea imi zice " hai, mai repede ". Dar daca altul uita, ii zice " Na`ca ai uitat ". Mie nu imi zice asa, desi si eu am uitat. Nu prea pot sa discut cu ea... parca nu vreau. Ce pot sa fac? angry

Răspuns Câştigător
| peacla a răspuns:

Daca te asculta nu inseamna neaparat ca ii ceva rau.pe mine ma asculta in fiecare ora la botanica si ii singurul examen pentru care nu mai trebuie sa invat cu doua zile inainte si chiar imi foloseste.Nu ai ceva rude mai mari carora sa le fi predat... ca atunci poate te asculta asa de des ca sa te pregateasca mai bine, in opinia ei. pofesorii de la scoala au elevi preferati de cand ma stiu eu si nu le poti schimba mentalitatea.stiu cat ii de stresant sa te terorizeze pe tine mai mult de cat pe altii. daca observi ca face diferente si la note scrii aproape acelasi lucru cu colegii tai, dar iei nota mai mica incearca totusi sa vorbesti cu ea.profesorii de multe ori vor ca elevii sa le ceara ajutorul.de ex. daca iei o nota mai mica te poti duce la ea si sa o intrebi ce credeti ca ar trebui sa fac in plus ca sa ma pregatesc mai bine. sper sa ti fie folositor sfatul meu, bafta

0 răspunsuri: