| Krosom a întrebat:

Deci, cum categoria este Conversatii, am un subiect de conversatii:

- Ce credeti despre Pariu cu Viata/Lala Band?

Nu vreau raspunsuri de la fane fara creier gen: "Iubesck Lallla Bbbend" sau alte raspunsuri de genul asta. Vreau sa imi spuneti DE CE va place/nu va place Lala band. Mie nu imi place, dar vreau sa aud si parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| NoOneKnow a răspuns:

Nu imi place pentru ca in ultimul timp doar lucruri de genul asta se fac. Aduci niste adolescenti, bagi povesti despre iubire si sex si gata filmul! Astept inca sa apara ceva original.

8 răspunsuri:
| SabbyNightShadow a răspuns:

Nu imi place deloc. Toata lumea ma inebunea cu lala band si Pariu cu viata... mai rau decat niste fane disperate. Imi era indiferent ca exista sau nu, dar cand cineva iti spune mereu de acelasi lucru nu mai suporti...

| zurick a răspuns:

Ii detest pe cei din lala band, si-ti inchipui cat de insuportabil este ca sora mea nu mai de ei vorbeste

| Krosom explică (pentru zurick):

Mult noroc cu sora ta.

| zurick a răspuns (pentru Krosom):

Cand ii singura o calmez.
Dar daca mama imi zice ca vine nu stiu ce prietena la ea, ii clar ca ambele vorbesc numai de asta, sa nu mai zic ca-i umilitor sa incepe sa cante pe strada lala band

| Sociopat a răspuns:

Urasc musicalurile.Pariu cu viata e un serial musical ceea ce este cel mai mare cosmar al meu.Mai mult ca sigur personajele sunt fortate sa aiba acelasi partener de viata ca si in serial ca sa vada fanii ca cuplul tine si-n realitate ceea ce e,, asaaaa draguuuuuuuuut:*:3:X,,.Pe scurt astia de la Lala Band sunt niste sclavi ai agentilor lor.

| Krosom explică (pentru Sociopat):

Ai dreptate. Eu n am nimic cu muzicalurile -chiar daca sunt stupide-, dar asta e cel mai prost muzical pe care l-am vazut si actorii sunt... atat de prafi incat nu stiu cum ii pot numi actori.

| SERIALS a răspuns:

Nu am avut ocazia sa urmaresc niciun episod, doar citeva cintece pe youtube- e OK. Aaa totusi am vazut odata un episod)

| Prioteasa_Alexandra_1985 a răspuns:

Ocupa spatiu de emisie degeaba!

Întrebări similare