anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci cum vi s-a parut Madona aseara? I se vad ridurile? Mai are voce, sau n-a cintat ea, era inregistrarea?

9 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Nebun esti... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Huiduieli, huiduieli şi iar huiduieli!
Madonna a făcut show, organizatorii bâlci.
Pa, pa.

| maryana5 a răspuns:

Nu am fost la concert dar am auzit la stiri ca s-a lasat asteptata o ora... de ce oare? thinking
sigur atunci isi punea masca falsa si facea vocalize:AaaAaaAAa rolling on the floor

| adeana a răspuns:

Mie nu-mi vine sa cred ca oamenii au platit bilet, sa vina s-o huiduie. Trebuiau sa stea acasa, sa se uite la tv sau in afara gardului.
Eu zic ca ea s-a achitat bine de partea ei, a facut show, asa cum stie sa faca. dar noi nu am fost la inaltime. Toata lumea se asteapta ca un artist sa cante pe scena piesele exact la fel cum sunt pe cd. asa ceva nu se poate. mai ales ca a dansat f mult.
Mie mi-a placut, desi nu sunt cea mai mare fana happy

| SweetCandy a răspuns:

Hmmmm...eu nu am vy nimic din concertul ei... vreau si eu un link, pentru a putea sa+mi dau cu parereabig grin

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Uite asa ne facem de cacao peste tot. Romanul ar fi in stare s-o huiduie si pe Maica Tereza.
Ma intreb si eu, ca si @adeana, de ce mama naibii au dat atatia bani pe bilet? Ca sa huiduie? O puteau face pe stadion, la meciuri, ca de obicei, pe mult mai putini bani.

| stephie21 a răspuns:

A fost superba! Crezi ca a putut cineva sa o priveasca de aproape sa vada daca are sau nu riduri? A fost foarte discreta, distanta ...nu-mi amintesc de o alta vedeta venita in Ro si sa nu vorbeasca deloc cu presa! Bine este dreptul ei sa aleaga, nu o condamn...
In rest a fost superba, a facut show... e frumoasa, e gratioasa, plina de energie si are un iubit...wowwww...sa-i traiasca!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. 60% din melodii au fost playback.
2. un pahar de 300ml de suc a costat 5 RON
3. Zona B a fost cea mai mare teapa. Nu s-a vazut nimic.
4. WC-urile putine si infecte.
5. Am asteptat 50 minute sa apara vedeta.

Singurul moment in care pot spune ca toti oamenii s-au simtit ca la un concert adevarat a fost "Momentul comemorativ Michael Jackson"... in rest... a fost un fel de inmormantare.