- Aş alege aceeaşi ţară, România. Este o ţară de o cultură bogată, oameni primitori şi prietenoşi, poate mai există lucruri care strică această ţară, dar nu le dau prea mare importanţă. Trebuie să văd partea bună.
Numai bine.
Brazilia,America sau Marea Britanie.Deoarece acolo nu este ca in Romania.Mi-ar placea atat de mult sa fiu American...Acolo copiii ies in fiecare zi afara fara sa-si faca griji ca cineva ii va putea lua de pe strada.Acolo oamenii stau la casa, si au gazon etc.(tot ce ti-ai dori)
Eu nu m-am nascut in Romania. dar m-am nascut si copliarit. in Italia. parintii mei au avut grija sa invat si limba romana si de asta nu pot spune ca imi e rusine cu Romania. poate ca as fii vrut sa ma nasc in Romania dar asa s-a intamplat sa ma nasc in Italia... depinde si de destin. acum mi-as dori tare mult sa vin si in tara. dar nu prea cred ca ma voi intoarce de curand pana la urma am o viata aici unde sunt acum...si poate pe viitor ma voi gandii sa trec si prin Romania. deci eu sunt multumita de locul in care m-am nascut :d
metonst54 întreabă: