Am avut si eu dilema asta la un mom dat
e f simplu.mai intai e normal sa faci cunostinta cu necunoscutul si daca dupa ce ii zici:"blabla, imi pare bine" si el zice:"bloblo, si mie la fel"(scuze numele, nu am inspiratie acu)vrea sa te pupe(deoarece cred ca te referi la al pupa p obraz.eu cred ca sarutul e doar p gura)il pupi, si daca nu nu.
Nu, doar sa faceti cunostinta. Dar nu vad sa fie vreo problema si sa-l pupi, nu e nimic rau.
Eh asat-i! Cum sa-i sarute pe toti?! Cu cei/cele necunoscuti/te se da mana si isi prezinta fiecare numele.Se cheama ca au facut cunostinta.De acum in colo n-au decat sa se pupe, ca sunt cunoscuti!
Poi daca sunt destul de mulţi în încăpere nu se mai sărută. Până îi iei pe fiecare pe rând durează. Dar dacă sunt mai puţini atunci te introduci necunoscutului şi atunci îl poţi săruta dacă aşa eşti obişnuită
S'a intamplat azi sa fiu singura intrusa din acel loc, adica eu cunosteam doar "patronul" si au venit prieteni de'ai lui, printre care unii m'au salutat, altii pupat, altii mi'au dat mana, altii nothing. Si nu stiam exact cum ar fi normal::
Ariamnaa întreabă: