| nobody_9468 a întrebat:

Deci daca mergeti intr'o incapere unde sunt prieteni foarte buni, dar si necunoscuti...cum ar fi normal? Daca cel care vine ii saruta pe toti, trebuie sa'l sarute si pe cel necunoscut?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Am avut si eu dilema asta la un mom datlaughing
e f simplu.mai intai e normal sa faci cunostinta cu necunoscutul si daca dupa ce ii zici:"blabla, imi pare bine" si el zice:"bloblo, si mie la fel"(scuze numele, nu am inspiratie acubig grin)vrea sa te pupe(deoarece cred ca te referi la al pupa p obraz.eu cred ca sarutul e doar p gura)il pupi, si daca nu nu.

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu, doar sa faceti cunostinta. Dar nu vad sa fie vreo problema si sa-l pupi, nu e nimic rau.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eh asat-i! Cum sa-i sarute pe toti?! Cu cei/cele necunoscuti/te se da mana si isi prezinta fiecare numele.Se cheama ca au facut cunostinta.De acum in colo n-au decat sa se pupe, ca sunt cunoscuti!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Poi daca sunt destul de mulţi în încăpere nu se mai sărută. Până îi iei pe fiecare pe rând durează. Dar dacă sunt mai puţini atunci te introduci necunoscutului şi atunci îl poţi săruta dacă aşa eşti obişnuită

| nobody_9468 explică:

S'a intamplat azi sa fiu singura intrusa din acel loc, adica eu cunosteam doar "patronul" si au venit prieteni de'ai lui, printre care unii m'au salutat, altii pupat, altii mi'au dat mana, altii nothinglaughing. Si nu stiam exact cum ar fi normal::happy

| laura64 a răspuns:

Daca iti este prezentat, da, daca nu -nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faca cunostinta. Nu suport faza cu pupatul la fiecare intalnire, cunostinta.