| MountainRiver a întrebat:

Deci dacă voi ați vorbi cu partenerul vostru și tot vorbind i-ați spune că poate la bătrânețe sau că la o anumită vârstă nu mai puteți face s*x, partenerul v-ar răspunde că "Nu-i nimic, că oricum o pot face cu găini sau pisici.", ce ați crede despre?!
Ați crede că e doar o glumă sau ar fi pentru voi un red flag?! happy

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Lumea e super bolnava. Chiar si asa, eu n-as fi tolerat o astfel de,, gluma.'' Chiar nu este de gluma cu asa. Daca zicea ca Nu-i nimic, o pot face cu cadavre, sau copii, lovea altfel nu? Nu ar trebui, acelasi lucru bolnav. Nu tot spus pe ton de gluma, este gluma

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Asta-i prea tare laughing
Pai depinde de modul in care o zice ca exista tot felul de psihopati in lumea asta si chiar s-au intamplat astfel de lucruri deci judecand dupa acele intamplari si vazand ca nu rade sau macar zambeste cand spune asta, atunci da, ar trebui luat in serios dar in acelasi timp sa fugi de astfel de persoane care nu se pot controla...

| MountainRiver explică (pentru lpavel):

Păi modul cum o zis-o, nu știu, deoarece e experiența unei amice, nu a mea. laughing) Dar am rămas surprinsă când m-a întrebat și ce-o zis stimabilul domn. laughing) Și totuși, cum eu țin cu toată lumea, chiar dacă ea era amica mea, i-am zis că totuși poate omul doar a glumit și că de fapt mintea ei se duce departe sau că e doar frustrată în relație, cum se întâmplă de obicei în orice relație de cuplu. Însă acum m-am gândit mai bine și mai ales văzând chiar recent un documentar cu o tută ce avea copii, dar bărbat nu și-a găsit un bărbat și când l-a adus în casa ei, ea având copil de câteva luni sau 1 an, 2, într-o noapte, mamă-sa s-a trezit cu copilul mort sau aproape mort în casă sub mâinile bărbatului ăla. Și când s-a prevalat probe, s-a aflat că fetița ar fi fost agresată și se*ual. Am oprit însă apoi video-ul căci mi se făcea rău, însă acest caz și "glumița" bărbățelului amicei mele, mi-au aprins niște beculețe interioare. Că poate totuși glumița nu e chiar glumiță, dacă văd că din ce în ce mai mult, oamenii, dar în special bărbații o iau tot mai razna se*ual.
Iar dintre cele mai inimaginabile mereu mi s-au părut pedofilia și incestul. Însă până la urmă am zis că și incestul, de e cu 2 adulți, aia e, soarta. Dar cu bebeluși, deja, mintea mea nici nu poate cuprinde această idee și nici nu știe la ce categorie de nebunie, degradare/dereglare mintală sau spirituală să o încadreze.
Deci noi specii, preferințele la pisici. laughing) Doamne fere.

| lpavel a răspuns (pentru MountainRiver):

De copii asa mici nu am auzit sa se fi abuzat sexual dar de gaini am auzit chiar la stiri laughing i-a violat gainile vecinei pana au murit laughing iar reporterul a intrebat-o pe femeie: dar de unde stiti doamna ca au murit de la viol si nu de la altceva? Pai l-am prins ca viola ultima gaina iar celelalte erau aruncate moarte pe jos. laughing nu stiu daca e de ras sau de plans... asa ceva, daca nu era la stiri nici nu as fi crezut. Deci spune-i amicei tale sa nu creasca gaini laughing

Păi o să -i transmit oricum toate părerile de pe acest forum, de la această întrebare. laughing) Deci dacă mai mulți spuneți că poate exista acolo un red flag, păi da, chiar am să-i spun.
Cât de caz, recunosc că e primul auzit de mine prin online, dar ca apoi tot amica asta, că ea fiind consilier și lucrând cu oamenii, mi-a zis că ea a întâlnit în terapie o clientă ce a avut o astfel de experiență cu un iubițel de-al ei. sad
Deci, văd că, lumea chiar s-a reîntors la Sodoma și Gomora, deși, e posibil ca de data asta să le întreacă până și pe ele.

P.S. găinile sunt cele mai comune animale, și la prima vedere cele mai firave, deci cine știe ce preferințe mai au unii laughing), dar ce vină au bietele creaturi din cauza unor pierduți de minte?! sad

| lpavel a răspuns (pentru MountainRiver):

Psihopati! Nu pierduti la minte... laughing

| Miruna333 a răspuns:

Nu ar mai fi partenerul meu...
Aia nu este gluma, este un lucru bolnav de zis

| MountainRiver explică (pentru Miruna333):

Cam așa i-a trecut și amicei mele prin minte. happy Dar eu i-am zis că mna, poate o fi glumit omul. Nu cred că ar fi chiar cazul de așa ceva. Deși nici nu mai știu ce să cred nici eu... lumea asta e bolnavă deja.

| Miruna333 a răspuns (pentru MountainRiver):

Lumea e super bolnava. Chiar si asa, eu n-as fi tolerat o astfel de,, gluma.'' Chiar nu este de gluma cu asa. Daca zicea ca Nu-i nimic, o pot face cu cadavre, sau copii, lovea altfel nu? Nu ar trebui, acelasi lucru bolnav. Nu tot spus pe ton de gluma, este gluma