Da imi aduc aminte de un fost coleg de liceu care are niste poze in club cu mainile ridicate si e transpirat groaznic, asa ceva nu am vazut, hai ca inteleg transpiri poate ai o problema cu vreo glanda asa stiu, dar sa iti pui asemenea poze sa vada toti, oricat de haios ar fi dar nu e ceva normal.Pai trebuie sa te duci la un doctor, o sa iti prescrie exact ce sa faci sau mai exact ce medicamente sa iei. sper ca te-am ajutat. funda
Dimineata, fa-ti un dus sau spala-te sub brat si apoi toarna putin otet pe un disc demachiant (daca ai pe-acasa) sau pe un servetel si tamponeaza zona subratului. Vei transpira in continuare, numai ca nu va mirosi aproape deloc. Dupa ce te-ai dat cu otet, asteapta 4-5 min si da-ti cu deodorantul obisnuit.
Ia-ti tricouri prin care sa nu se prea vada transpiratia (albe, crem, negre). Eu in magazin cand vreau sa imi cumpar un tricou, [chiar daca pare stupid, e chiar eficient], il umezesc putin sa vad daca se vede altfel culoarea din cauza apei. Daca nu e prea evident, il cumpar.
Daca tot nu merge, eu zic sa consulti un doctor...
Eu nu prea mai am probleme cu transpiratia...
Si deodorantul ajuta, mai ales daca e de calitate.
Bafta
Date cu mai mult deodorant frate. si cu transpiratu in maini o problema poate fi lipsa de calciu.