anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, de o saptamana am inceput sa vorbesc cu un baiat din orasul meu, totul bine si frumos, imi da semnale ca ma place, dar in acelasi timp ca e si cam pervers…la modu ca ma vrea, azi am avut o discutie mai intensa, si mi-a spus ca de aia nu am viata sau iubit, fiindca fug de barbati, vi se pare ca e gresit din partea mea sa nu aleg sa merg seara acasa la barbati? Sau sa aleg sa nu ies serile afara?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E urat din partea lui sa te condamne ca "de aia nu ai barbati". Incearca sa te manipuleze urat, asta este un redflag.
Nu mi se pare gresit sa alegi sa nu dai curs unor invitatii care stim unde ar duce. O spune unul care lanseaza acest tip de invitatii, dar cauta consimtamant, nu slabiciune.
Parerea mea este ca baiatul ar trebui sa te convinga ca e safe, sa te faca sa te simti bine langa el, sa cedezi sau sa devii interesata de el fara a te persecuta, fara sa te considere defecta sau fraiera pentru ca nu i te daruiesti.
Nu recomand tipu', daca se comporta asa, e posibil sa te abandoneze dupa ce obtine sex de la tine.

| Simpatic a răspuns:

Sunteti adolescenti iar aceasta intrebare era mai ok acolo sa fie deschisa!
este foarte bine ca iti iei anumite masuri de precautie si nu esti o persoana usuratica!
barbati neseriosi sau seriosi, este discutabil, atata timp cat structural si biologic barbatii simt nevoia de a face sex mai des decat femeile! si prostia la noi este ca o si aratam, femeile la modul general sunt mai finute la acest capitol, ele dau doar de inteles asta in multe cazuri, ele nu trag de barbati efectiv pentru asta, asa cum fac in general in cazul barbatiilor care trag de femei la propriu.

Stiu am generalizat, dar am facut-o pentru a arata ca din fire barbatii sunt mai disperati in a face sex decat femeile!

dar daca ti-ar fi demonstrat ca nu te vrea si nu este atras fizic prea tare de tine, ar fi fost bine?

de asta spun, voi adolescentele nu stiti nici ce vreti! vreti ca cineva sa va adore dar sa o faca la modul platonic! nici sa nu-i treaca prin cap ceva obscenitati...

| SilentRain a răspuns:

Tipul ii neserios, vrea să ți-o tragă și atât
Când cineva te place încearcă să te cunoască pe tine ca om
Nu-i ok și nici sănătos să te bagi cu oricine în pat

| Miruna333 a răspuns:

Sa fii pervers, este complet normal. Toti suntem oameni si avem nevoile noastre, insa, conteaza cum si cand arati asta. In niciun caz cand abia cunosti o persoana. Nu iti arati acea latura, decat daca esti neserios sau doar asta cauti la cealalta persoana.
Daca vorbiti de o saptamana si ti-a spus ca te vrea deja si a dat-o pe perversitati, e clar ce tip de baiat este, ca barbat nu este.
Se vede si ce mentalitate inchisa are, daca ii refuzi perversitatile, de asta n-ai tu iubit, ca fugi de ei, chiar penibil.
Nu, nu este gresit, tu esti stapana vietii tale si doar tu esti in masura sa iei aceste decizii. Gresit nu ar fi nici daca ai face aceste lucruri. E strict viata ta, nu ii lasa pe altii sa iti influenteze deciziile.