Da Denisa.Este excelenta intrebarea asta care ne-ai pus-o si mi-ai adus un zambet pe fata pe ziua de azi Chestia asta cum e sa fi baiat, draga Denisa asta nu se poate povesti, asta e ceva ce trebuie sa simti pe pielea ta cum se spune, asta nu prea se poate povestii.Acum vorba aceea,nu e usor nici pentru fete,exemplu trebuie sa nasca cand ajung la varsta aia si chestiile cu durerile legate de menstruatie si altele,dar nici pentru baieti nu e asa de usor, trebuie sa faca armata, cel putin pana nu de mult inca se facea, baiatul trebuie sa fie stalpul familiei cum se zice, cand vine vremea bineinteles.Intrebarea asta a ta e foarte bine pusa dar e ceva mai complexa sa-si gaseasca raspunsul in 2 sau 3 propozitii
Stiu ca viata de fata e grea . mereu cred ca voi baietii nu aveti nimic dificil in vietile voastre ...plang
Viata de baiat este destul de dificila,, mai ales daca esti un microbist dement care pune suflet pentru o echipa si alegi s-o sustii pana la capat, te consumi, te bucuri si multe altele.
M-am prins de chestia asta
Adica te referi la forme...
Si noua ne plac baietii care au ce scoate din buzunar!
Eu nu umblu dupa bani la un baiat.
Nu m-am referit bine?
Pai ba da, cred ca orice baiat se uita la asta. Si cand spun cred, e cam sigur.
Fii sigura!
Am niste scame,, alea nu-ti plac?
Sunt foarte sigura, pai ma gandeam la mine, eu sunt exponat in clasa la mine, toti imi pun mana pe fund.
Bwhahahahahaha
Sec!
Te asteptai sa-ti zic c-o sa scot hartii de euro?
M-as fi asteptat sa nu mai pui boticu' dar tot nu te-ai lasat de obiceiul asta.
Uite eu de exemplu azi m-am simțit copleșit de frumusețea unei tipe fără să mă uit deloc la formele acesteia. Chipul este cel care deține o frumusețe mai profundă din punctul meu de vedere dar totul la o fată intră într-un întreg. Din păcate unele fete nu evidențiază ceea ce trebuie și de asta sunt privite în mare ca niște obiecte sexuale. Însă frumusețea în adevăratul sens al unei fete este dincolo de aceste aspecte.
Ce frumos! Ce dragut ai explicat aici.te adorrrrr.......cand am nevoie de explicatii sau ceva la tine apelez. :*
Ce-ai muscat-o p-aia,, si d-alea evidente iei in catarg, e incredibil cum te pescuiesc dupa o zi pe alta.
Nu te mai imbata cu apa rece!
E grea viata de baiat, uite de exemplu doar sa atragi o fata, baiatul trebuie sa fie frumos, sa fie si inteligent, eventual si badboy, si bineintles sa ai si bani...
La mine nu e asa.
Deci, inca exista speranta!
Exista exista, eu una vreau un baiat care sa ma iubeasca exact asa cum sunt, sa fie de incredere, sa nu minta si restul de la sine.pup :*
O sa-l gasesti sigur, doar ca trebuie sa-ti dai seama care din ei e cel care nu se preface.
Nu stiu daca o sa il gasesc dar mna in fine.
O sa-l gasest, iti garantez eu asta.
Daca nu-l gasesti ma poti da in judecata!
Atunci pregateste-te Cacii... unde locuiesti? Ca vin eu si fac judecata cu tine
In Suceava.
Te astept!
Prea departe, dar tot fac eu rost de ceva sa fac sa vin sa practici judecata cu mine
Bine, o sa am rabdare!
"Rabdarea e un palat ce poate fi ridicat, cersetor sau imparat pastreaza sufletu' curat."
Cati ani ai? Ca sa stiu ce tip de judecata fac cu tine.
20, ai dreptul sa fii nemiloasa, chiar sadica daca vrei, dar sa fii putin draguta sa nu fie durerea chiar asa mare!
Denisa de multe ori baiatul visurilor tale este in fata ta, dar trebuie sa te prinzi care e acel baiat.
O sa ai o supriza. Multi inainte apropo, daca mai apuci sa avansezi cu anii inainte
Imi plac surprizele!
Multi ani inainte si tie
Faza e ca eu nu ma prind, doar laptele se prinde. glumesc...da faza e ca eu nu imi dau seama o sa raman singura ..plang
Multumesc.
Pai de unde sa incep?
Eu chiar daca sunt baiat, sau chiar daca as fi fost fata, fac aproape aceleasi lucruri, ma epilez, ma pensez, am parul destul de lung, ai vazut si tu in pozele mele de pe Facebook, am parul vopsit cu suvite blonde, imi fac parul cu placa. Singurul lucru care ma deosebeste de o fata este faptul ca nu am sani, si nu am organe genitale feminine, cam atat.
Dar viata de baiat e destul de dificila, mai ales pentru ca eu nu beau, iar ceilalti imi spun ca daca nu beau nu sunt barbat, si asa ma enerveaza, sau daca nu am par pe mine nu sunt barbat, eu nu suport parul, si de aia ma epilez, dar ei nu au cum sa inteleaga asta. Parul de pe picioare mi se pare ceva inestetic, iar eu cum incerc sa fiu perfectionist, si cum nu suport parul, desigur ca il dau jos.
Nu imi pasa ce cred ceilalti despre mine, atata timp cat eu am o parere buna despre mine si ma accept asa cum sunt, ceilalti sunt doar de umplutura.
Uneori chiar e fain sa fii baiat, pentru ca noi nu avem acea perioada de "naspa" a lunii ca voi fetele.
Da foarte bine ca nu crezi ce spune lumea, eu sunt genu' care face lucrul asta. Si da ai noroc ca nu ai perioasa,, nasoa,, pot spune oribila a lunii.
Cum e sa fii baiat?
Depinde de persoana.
Daca nu ai prieteni atunci e naspa oricum.
Sincer, ma bucur ca sunt baiat. Ambele sexe vin cu avantaje si dezavantaje asa ca nu are rost sa ma plang.