Evită zona respectivă, dacă vezi că acolo se întâlnesc zilnic, aceeași gașcă de idioți. Probabil că ținta glumelor lor era chiar câinele tău. Au sperat ca acesta să reacționeze cumva, să latre, să fugă, să te alerge, pentru a le stârni hazul. Au avut curaj, fiindcă erau mulți. Iar de confundat, e greu de crezut. Mai ales că situația s-a repetat. Poate că nici nu le-a păsat cine ești, unicul lor scop era să facă mișto de oricine, la întâmplare. Fiindcă tu erai singur, te-au crezut mai vulnerabil.
Nu merită să îți pierzi energia, linistea și timpul cu astfel de persoane, pe care poți să le eviți.
"Au avut curaj, fiindcă erau mulți. Iar de confundat, e greu de crezut." sunt cu ei in scoala si si vrajeala asta nu merge cu mine.Pe mine m-a deranjat ca s-a bagat acel tigan care mai avea putin si imi dadea si o palama ca i am injurat. Apropo, mersi pentru timpul acordat scrierii acestui raspuns
Normal să știi că este. Asta e normalitatea de azi. Când majoritatea va fi formată din oameni educați, cu bun simț, atunci vei vedea o altfel de normalitate. Oricum nu vei putea decât tu singur să îți faci dreptate în astfel de cazuri. Eu pe stradă văd poliția din ce în ce mai rar iar unele chestii nu vor fi luate în considerare dacă nu sunt serioase. Deci ori acționezi tu singur ori stai și înduri. Învață-te, asta ne este societatea.
Nu e normal.
In primul rand nu ai voie cu peterde. Detinerea si folosirea de petarde se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 1 an.
Si toti retarzii se gasesc sa vorbeasca aiurea.
La noi nu se face nimic DC?
La noi nu se face nimic DC?
Ba la noi la ora 00:00 vecini dau pocnitori pe casa si nu pot dormi.
CSF n-ai csf
Da frate dar eu treceam prin parc ca sa il duc in tarcul de caini sa iti faca nevoile
Babushka întreabă: