Îmi ia tati altul nou fara sa știe mami cs oricum are un an și sunt altele noi apărute și nu are rost.
Mie una mi se pare ca lumea asta a inteles modernizarea altfel.
Adică în ziua de azi chiar se permite ai apreciază curvasar. eala si "smecheria" ceia ce e trist.
Eu cred ca o minte normală și dezvoltată ar aprecia iubirea, fidelitatea si bunul simt.Adica poti sa ai prieteni ca si fata/băiat indiferent de ce sex ar avea acestea atat timp cat esti singur. Dupa ce ai o relație sa aveti prieteni comuni.
Ca si fata daca vrei o relație cu un băiat sa te axezi pe acel băiat, nu sa mai ti 30 la coada sa ai de unde alege.
Iar ca si baiat, sa te rezumi la limita normală, nu sa f.ti toate stoarfele de doi lei ca sa te crezi mai bărbat.
Pe vremea cand eu eram tinara nu se gindea asa.Dar pe vremea mea erau mai multi oameni seriosi si cu carte in ziua de azi prea putini citesc carte prea multi se uita la filme ieftine de doi bani si seriale aiurea si lipsa de cultura si civilizatie naste monstri.
Din păcate așa cred mulți. Singurul lucru pe care poți să-l faci când dai de asemenea persoane e să-i ignori. Până la urmă, lumea vorbește indiferent de ce faci, nici-o dată nu o să fii fericită dacă te interesează ce vorbește lumea.
Trăiește cum îți place și lasă-i pe invidioși să se scalde în propria mocirlă, ce semeni aia culegi.
Ai deja 2-3 răspunsuri serioase, deci mai bine îți las altceva :D
https://www.opiniatimisoarei.ro/......10/06/2012
Sper că ai simțul umorului chiar dacă se vede că parcă ai pus suflet în întrebarea asta :D
Valoroasă este "cheia" care a "deschis" un singur "lacăt" și valoros este "lacătul" care s-a lăsat "deschis" de o singură "cheie".