| totulesteverde a întrebat:

Deci imi place de un baiat de la scoala care e cu doi ani mai mare ca mine dar nu am curaj sa-i zic nici macar "salut".
Ce sa fac?
Cel mai bun sfat primeste FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| eLecTrIcK a răspuns:

Ei si eu am fost in problema asta dar cu o fata mai mik cu 1 an decat mine, laughing (ce sa-i faci cea mai pop din sc) acum sa trec sa te ajt pe tine, pai e cam greu da ink sa-ti explic, dec i nu o sa dureze vreo 10 min dupa ce va intalniti sunteti prieteni poate dura ani,, incepi mai intai sa mai mergi in pauze pe la cls lui, sa-ti spun daca iti fac i o colega din cls lui prietena e si mai bine pentru ca ai motiv sa intri in clasa lui, deci prima oara cand intri (sau te plimbi) prin fata usei cls luiincerci sa-l cauti si ii spui... fara nici o emotie sall numele meu este... al tau? daca nu rasp mai incerci pestee 2zile tot asa pan vbcu tine, cand vb cu tine sa nu ai emotii si sa a o vocecalma linistitoare, daca va faceti prieteni il chemi o data la un suc (nu doar pe el toata gasca de prieteni) si vb cu prieteni tai dar si cu el, fa cumva sa fii in centrul atentiei, la plecare cheama-l intr-un colt pe undv si spune-i daca vrea sa fie prietenul tau,. sper sa mearga, la mine o mers! bft si toate cele bune ( a da daca nu-ti iese nu-ti face griji sunt 100000000000 de baieti si oricum el pieredelaughing

4 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Vorbeste cu el pe mess.si arata-i ca nu gandesti ca o fata cu 2 ani mai mica ca el.aratai ca esti matura [asa le place baietiilor] fa si niste glume bune. iar la scoala te va saluta el.sau doar te uiti la el lung...si te saluta.sau daca nu te saluta.atunci cand intri pe mess ii zici "azi nu mai salutat" si o sa zica"nici tu" si zici "pai ma gandeam ca te-ai suparat." ma rog, gasesti tu o scuza si el o sa te salute data viitoarebig grin
Funda?

| RoxanaAndreeaBianca a răspuns:

Poate prietenele tale il cunosc. ar fi o cale sa te apropii si sa va cunoasteti. Incearca sa te apropii de el sa te bagi in el intentio nat si sa ii spui ca a fost din greseala incearca si apropiete de el mai bine zis el te cunoaste? Funda?big grin

| NoBoDy_9430 a răspuns:

Imprieteneste-te cu el.
Si eu am fost in aceeasi situatie. Dar i-am bagat idul de mess si am vorbit.Acum ne intelegem bine, suntem prietenibig grin

| alexpr2000 a răspuns:

Vorbeste mess si aflativ SECRETELE