anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci incredibil, mi s-a descarcat un program si caut in tot calculatorul cum sa sterg acest program, si cand dau sa-l sterg imi zice ca daca nu ma inregistrez pe un site nu va disparea acest program si ca sa te inregistrezi pe acel site costa 39 de euro, cine ma ajuta sa sterg acest program va rog mult de tot si partea nasoala ca in acest program sta afisat deschis in partea de sus a calculatorului si e foarte jenant ca nu al poti scoate de acolo, va rog funda, mersi.

6 răspunsuri:
| nyko06 a răspuns:

Incearca cu revo poate reusesti, aici ai cum se foloseste http://www.videotutorial.ro/? p=267

| seen a răspuns:

Scan cu o suita deantivirus + pachetul internet protect( nici asa nu depisteaza un spy key) Reinstalare windows

Ps next time poate circuli mai cu grija pe internet si nu descarci tot ce scrie download

| anonim_4396 explică (pentru seen):

Da este vorba despre un program numit vad aici eMatrixSoft Power Spy, deci n-am ce sa-i fac? plz ajuta-ma

| seen a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca antivirusul nu til gaseste ultima varianta e reinstalare windows

| anonim_4396 explică (pentru seen):

Cum sa reinstalez windows ma ca abia am cumparat pc, doamneee

| seen a răspuns (pentru anonim_4396):

Libertine eu tima oferit un sfat decizia e excluv ata dar windowsu se reinstaleaza de pe un cd- dvd prin setare din bios boot first cd rom si click enter cand ati apare panou cu rami date despre procesor Ps nu uita tu ai pc ul defect tu decizi ce faci cu el