Cred ca, in toata povestea aia lunga si incurcata, ai uitat sa spui despre filmul la care v-ati uitat inainte de culcare.
Morala: filmele dauneaza grav sanatatii unora.
Stiu multe lucruri in domeniul paranormal, fenomenul se numeste poltergeist si consta in aparitia siluetelor, voci, mutarea lucrurilor.
Daca se mi intampla sa o vezi rezista tentatiei de a o privii baga la capnu o privii mai ales in ochi iar daca simti ca e in casa stiu o sa iti fie frica dar trebuie sa gandesti pozitiv sa-ti spui in gand ceva de genul asta e casa mea asa ca, chair daca sunt speriata nu inseamna ca nu pot riposta nu ma poti alunga. Ele isi iau energia din emotile noastre de multe ori ca sa isi poata face prezenta observata mai ales din frica noastra deci incearca sa te linistesti nu te poate atinge decat daca este un demon dar sunt sanse de 1% ca un om sa intalneasca unul in toata viata lui deci nu e cazul.
P.S-daca se mai intampla ceva paranormal anunta-ma si pe mine te rog trimit cerere de prietenie acum.
Multe lucruri ciudate neexplicabile se-ntampla pe lumea asta.in astfel de cazuri fi discreta si ai grija sa nu ajungi la doctor aia o sa zica sigur ca esti nebuna... o sa te indoape cu medicamente inutile.lasa teama ca ce ai vazut tu n-are cum sa te atinga sau sa-ti faca vreun rau.pur si simplu ignor-o
Poate ai visat, sau atunci cand ti-a spus prietena ta ca vede vreo silueta ai inceput sa simti teama, si din cauza fricii ai inceput sa-ti imaginezi ceva.
Nu am avut crajul sa iti citesc toata povestea.dar in cazurile astea. vorbeste cu parintii tai si cel mai bine ar fi sa chemati un preot si sa faceti o agheazma casei E cel mai bine asa
Exista multe lucruri supra-naturale si crede-mă, te cred si nu zic ca ești nebuna si vezi cum faci sa nu te ducă ai tai la spital la nebuni eu zic sa umblii mereu cu o cruciulita sfintita la tine si sa te rogi in fiecare seara.
Tu te bagi in seama sa nu mori? stiu ca tu crezi ca daca ai dat raspunsul asta ceilalti vor face pe ei de ras nu e asa
Ma bag in seama pentru ca vad prea multe aberatii si mult, mult prea multa prostie pe aici ceilalti nu vor face pe ei de ras.vor face pe tine! asa ca asa ca SHOT YOURSELF crazy pussy
Asculta nu am nevoie sa ma judeci tu eu stiu ce am trait
Cel mai bine e sa nu crezi in asa ceva si chiar cand vezi asa ceva te faci ca nu vezi sau te culci