Momentul propice a fost pierdut si apoi ce merite avem noi ca sa ne voteze romanii?
Cu Raluca presedinte nu cred c-as fi de acord cu principiile partidului si as emigra spre alt taram.
Totusi, ideea cu partidul e tare
Eu va spun foarte sincer, avem numarul intemeierii unui partid, dar NU POLITIC, iar cand se va cere inscrierea si cotizatia de partid obligatorie si se va intampla ca la revolutie..."sa stii ca eu am o treaba"..."nu-mi da voie nevasta, soacra, socru sau amanta, in conculzie va interveni lasitatea si s-a dus partidul de rapa.
Ne-am vota noi intre noi, ca nu toti romanii stiu despre acest site si daca stiu ce ar putea rezolva?
Nu rad.
Ideea nu e proasta, este aplicabila, s e vor gasi adepti, dar eu am o nelamurire, a vazut-o cineva pe Raluca de vreti sa o puneti
Ii astept si pe,, granzii TPU" si anume :nenea Bro, nenea NoGod, si Dl Inginer(impreuna cu fanii lor) sa comenteze intrebarea la,, masa de sedinte"(aici) printr-o parere sincera nonconflictuala si va rog, fara replici stupide, derivatii si polemici, fiti sinceri si directi, (luati sensul denotativ la cuvintelor), multumesc (aplauze).
Grozav! Infiintam partidul si ne facem lectiile temeinic pentru viitoarele alegeri. Numai ca luptele interne sunt de pe acum atat de dure, incat in ajun de campanie electorala unii se vor omora intre ei, altii se vor transforma in emo si se vor sinucide, iar cei care mai raman vor lua calea campurilor de ceapa (de care vorbea Selfhelp la un moment dat). Daca intre timp se intoarce Bivolaru in tara, e mai bine, vom face toti marea spirala si vom bea... apa pura de izvor, vom fi impacati viata si ne vom vota unii pe altii Peace!
Dupa ce ne stringem 100.000 punem de partid. Partidul bautorilor de bere si al mincatorilor de mici Totusi Raluca nu va putea detine functia propusa de tine, deoarece nu este obiectiva si in plus nu are timp, este ocupata cu mine, o scot mereu la picnicuri, cine romantice, plimbari cu barca pe lac sub clar de luna etc.
RAY întreabă: