Crede-ma, toti am avut probleme candva. Cunosc persoane cu probleme mult mai mari decat a ta si care au trecut peste.
Ai nevoie de timp. Peste cativa ani o sa-ti amintesti de asta si o sa zambesti.
Nu ma imprietenesc cu aia. E o fata de care mie putin imi pasa, intelegi? I-am spus, e clar ca nu mai simte nimic . A spus ca o iubeste mult pe cea cu care e acum si ca eu sunt intr-un fel '' lasata in urma '' de cand a aparut specimenul ala.
Am inteles. Asteapta putin. De obicei ii trece si daca nu asta e.
Incearca sa iti faci un nou prieten. Si din cate am inteles din toata chestia asta baiatul respectiv ori incearca sa te faca sa te simti geloasa ori e super indragostit. Si de obicei unele fete profita de asta si doar il folosesc. Deci oricum ar fi e ok. O sa-i treaca.
Am 15 ani. Si nu e dragoste. E altceva, nu o pot numi chiar dragoste, e putin cam mult spus, dar e ceva
Problema e ca el a dat-o. Nu a cerut-o ea. Dar nu am nimic ca ii are parola neparat, dar atata timp cat noi am avut ceva, nu trebuie sa se bage ea. Si din moment ce e incredere mare in aceasta relatie, nu ar trebui sa stea in fiecare zi pe Facebook-ul lui. La fiecare ora.
Pai nu il vrei DOAR ca amic, in proportie de 50% il vrei ca iubit, iti place vocea lui, ii simti lipsa acum - probabil iti alunga plictiseala si starile aiurea - te facea sa te simti bine in "prezenta" lui, fie ca e la telefon, skype ori face 2 face.
Apoi te opreste celalalt 50%, ca ai anumite dubii, ori nu iti place ceva la el, ori stii ca nu te vrea el pe tine, ori stii ca nu se poate din un alt motiv si te-ai obisnuit cu gandul ca " e un amic ".
Eu asa vad lucrurile, nu trebuie sa fie 50% si 50% ca procente, poate fi 70 % si 30%,etc, intelegi ideea.
De ce nu esti in o relatie cu el? Care sunt acele blocaje ce te opresc?
Acum are prietena, dar inainte, de ce nu s-a intamplat nimic?
A vrut el, nu ai vrut tu? Ai vrut tu, nu a vrut el? Sau nu a vrut niciunul din voi? :s
O zi buna!
Ori il iei tu ori il lasi alteia. Nu merge si cu dansa-n transa si cu sufletu in rai, nu e corect fata de el in primul rand.
Stiu ca nu e corect de aceea m-am hotarat sa il las eu. Nu mi se pare in primul rand corect nici pentru mine. Ma '' tin '' dupa el, dar el de fapt nu mai simte nimic pentru mine. Nu poti obliga o persoana sa inceapa sa tina la tine, sa te simpatizeze. Chiar daca ma doare sufletul, AM CEDAT! Altfel nu se poate, m-am gandit in primul rand la el, desi el niciodata nu s-a gandit la mine. Cate mi-a facut, m-am suparat dupa care nu l-am putut '' parasi '' asa ca nu poate spune ca nu am tinut la el, dar el a demonstrat contrariul fata de mine, acum asta e! Sa aiba o viata fericita langa fata accea, daca ei chiar atat de mult se iubesc.
Prima dat a vrut el, nu am mai vrut eu. Iar acum am vrut eu si el e '' ocupat '' cu scorpia lui. Dar incerc sa trec peste, chiar nu mai are rost, eu sa pun atatea sentimente, care de fapt sunt puse de mult si el sa isi vada de viata. Am sa imi vad si eu de viata fara niciun iubit, NICIODATA. Te pup
Stai linistita, nu te mai stresa, toti am trecut prin asa ceva, mergi inainte, acum ai mai multa experienta si o sa gasesti ceva mai bun.
Si, o perioada o sa iti fie aiurea pana te obisnuiesti, e un anumit proces dar apoi o sa fie ok, o sa treaca, nu o sa iti mai pese si o sa iti place de altul si toooot asa pana ramai cu unul