Hei! Cel mai bine ar fi sa-l intrebi acum.Cu cat vei amana mai mult discutia cu atat se va adanci ruptura.Intreaba-l direct ce s-a schimbat in relatia voastra de prietenie.eu cand ma cert cu prietenul meu cel mai bun il sun si la 3 dimineata daca simt ca este suparat pe mine si-i raspund mereu la telefon chiar daca e o ora tarzie pentru ca stiu ca are nevoie de mine atunci.Tu il cunosti cel mai bine.Nu ai nimic de pierdut.Trebuie sa lamuresti ce s-a intamplat intre voi.
Succes!
Mai mult ca sigur tu vrei să-ţi devină iubit iar respectiva bănuieşte ceva şi vrea să bage strâmbe.Cred că trebuie să ai o discuţie cu el deschisă să afli care e baiul sau pune un prieten comun să-l întrebe ce are pe suflet.Baftă!
Daca se lasa atat de usor influentat, inseamna ca nu e destul de matur pentru o relatie.
Asa am si eu o colega mai bine spune-i ''chiar daca nu stiu ce-am facut tot imi cer iertare'' el apoi o sa zica de ce e suparat pe tine si vezi tu ce-i zici ''nu e adevarat''etc.
Un prin pas ar fi sa afli ce are si de ce s-a suparat. Cel mai simplu mod este sa il intrebi. Daca nu iti zice, insista un pic, daca tot nu zice poate nu erati asa buni prieteni si macar sti o treaba. Daca sunteti prieteni foarte buni si el va vrea sa va impacati. Mult succes!
Agent47 întreabă: