O sa-si dea seama profesoara sau el ca s-a inselat in privinta ca lumea va face temele si data viitoare nu va repeta greseala.
Și eu am avut teme în vacanță.
Deh, le primești ca să nu te plictisești.
Și oricum, nu-ți strică 2-3 exerciții în plus.
Uhm, bună!
Păi da vacanţa e vacanţă, însă în timpul ei, uiţi totul şi revi la şcoală cu cunoştinţe 0, de asta se dau teme de vacanţă, însă profesoarele tale au exagerat
Numai bine!
Poate ca vrea sa faceti macar jumatate din ele. Macar cititul si povestitul, ca sa va puteti forma un minim vocabular corect, coerent si decent. Vacanta e pentru relaxare, dar daca ea considera ca si timpul scolii e pentru voi o vacanta, poate vrea sa obtina un minim de la voi si atunci ridica stacheta.
Ai mare dreptate! Unii profesori/profesoare sunt atat de neintelegatori incat ar considera ca vacanta e o "continuare relaxanta" a scolii, astfel incat dau teme de vacanta.
P.Se curiozitate, in ce clasa esti? Te-as putea ajuta daca esti la inceput de gimnaziu
Sunt a 5 si intru pe a6...
A,eu abia incep clasa a 5-a, am terminat a 4-a.
As mai avea o intrebare: Ce limba straina o sa mai fac? Franceza sau Germana?
Eu stau in regiunea ocupata pana in 1918 de austrieci (Ardeal sau Transilvania).
Buna ai dreptate unii profesori sunt cam perseveri. Eu trec tot in clasa a 6a si noi nu prea am avut teme dar eu am facut mai mult decat ti-a dat tie la toate materiile o carte groasa la rom una la mate la frangeza engleza istorie geogra la tot. Oricum in ce oras stai? si la ce scoala inveti? Te-as pute-a ajuta cu temele da-mi id tau de mess.