| MafteieuSmecheru a întrebat:

Deci ma roade de luni,de ani de zile nu a vorbit niciodatata o fata cu mine,motive? sunt cu miile, dar nu conteaza asta, eu am auzit ca ar manca banii munciti de mine la serviciu,e adevarat? intial voiam sa-mi fac o prietena,dar cand am auzit ca-mi cheltuie "cascavalul" ma gandesc sa renunt, mi-a zis recent un prieten ca el de cand are prietena nu mai are timp deloc pentru el si a ramas fara bani in buzunar,daca am prietena pot sa ma mai uit la seriale? sau pot sa mai stau aici pe TPU? mi-e sincer teama sa nu ma faca masina de facut bani,dar prietenii mei si familia imi spun sa nu-mi bat capul ca n-o sa vorbeasca vreo fata cu mine,acum nu stii ce sa mai zici despre aceste fiinte misterioase devoratoare de bani, desi sunt frumoase.

Răspuns Câştigător
| alexandru3107 a răspuns:

Nu toate femeile sunt devoratoare de bani. Aici intervine chestia aia, ca trebuie sa stii cu cine ai de a face. Inainte sa intri intr-o relatie cu o femeie, ar trebui sa vezi cam cum se comporta si ce asteptari are de la tine. Daca vezi ca e materialista, las-o in pace. O femeie care are suflet curat si te iubeste nu va cauta niciodata sa iti dezgoleasca buzunarele si nici sa te judece dupa aspectul fizic. Conteaza ca intre voi sa exista iubire nemarginita si frumoasa!

1 răspuns:
| VoidEternal a răspuns:

laughing) așa se întâmplă când ai cunoștințe doar teoretice.

Zi sincer, câți ani ai?