Bai cucule? esti plin de noroc, ca broasca de par, ma. e bine ca te consolezi cu o sticla.astazi.dar maine las-o naibii de sticla si dai inainte cu fetele.trebuie sa gasesti si tu una care sa te aleaga, cel mai frumos, cel mai cinstit, cel mai destept, cel mai puternic dintre toti.va veni si la tine fericirea.rabdare.
Daca pana acum ai avut bafta la fete, de ce sa-ti ineci amarul in bautura si sa nu ai in continuare bafta la ele? Daca as fi in locul tau, m-as considera norocos(sunt fata). Bautura nu face decat sa te aduca intr-o stare deplorabila.Asa ca treci inapoi la luptaBafta!
Ai dreptate, tu chiar traiesti o drama, cred ca esti cu moralul la pamant... bucura'te ca ai avut parte de relatii frumoase si destul de lungi, chiar daca toate s'au terminat rau. O sa gasesti si tu o fata care ti se potriveste si care e si serioasa pana la urma.
Si poti sa cumperi 59 de sticle cred
@Tepes ...frate nu credeam ca aici unde orice european poate avea o fata diferita pentru fiecare zi a saptamaniii o sa ma indragostesc ...deci este incredibil.
Ma e bine si singur ca poti face ce vrei cand vrei fara sa trebuiasca sa dai explicatzii nimanui... dar nu e mai bine sa ai pe cineva langa tine? sa te trezesti dimineata langa cineva pe care sa stii ca iubesti si orice ar fi sa stii ca te iubeste?
Ma v-a zis ca nu`mi plang de mila ...si nici nu vreau mila. gata s`a rezolvat problema.si nu`s cu moralu la pamant ci doar putin trist