anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu pot sa beau apa ca nu-mi place. de abia o beau si pe aia minerala dar nici aia nu prea imi place...si stiu ca nu-i prea bine, ca normal ar trebui cel putin 2 litri de apa pe zi si eu DACA beau un pahar pe zi nici decum mai mult... ce sa fac? am incercat putin sa ma fortez dar mi se pare enervant -_-

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Pai, eu cel putin sunt o persoana care bea aproximativ 3. 5 litri de apa pe zi, m-am obisnuit asa deoarece am avut o perioada cand am vrut sa slabesc si nu mai mancam, si atunci stomacul imi era gol, si daca nu mai mancam, macar stiu ca trebuia sa -l umplu cu ceva, si il umplu cu apa, iar in acest caz practic apa tine de mancare, adica corpul tau ia apa ca pe un aliment deoarece iti umfla stomacul ceea ce iti da senzatia aia ca esti plin si nu mai poti sa mai mananci nimic altceva. Eu zic ca ar trebui sa incepi sa bei mai multa apa fortat. De exemplu fii mereu cu o sticla de apa in mana si bea mai mereu, in anumite intervale de timp si astfel o sa te obisnuiesti si o sa ajungi sa bei foarte multa. Este foarte bine daca mereu ai apa la tine chiar si la birou sa ai sticla de apa langa tine si sa-ti torni un pahar cu apa si asa mai departe. Sper sa reusesti. Succes happy

3 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Dar berea iti place? Te-ai referit numai la apa, de aia ti-am pus aceasta intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu consum alcool-_- nu toata lumea e betiva, sau sa-i placa beutura

| Andromedda a răspuns:

Cumpara-ti suc concentratbig grin...nu prea stiu... dar eu asa facbig grin