Ii trece, daca a fost gluma ta trimite-i un mesaj cu scuze si spune-i ca astepti un semn de la el cand ii trece si lui, si ca ti-ar parea rau sa pierzi un prieten pentru atata lucru. Mesajul il va citi sigur. Apoi e randul lui, nu mai faci nimic.
Pai daca nu e suparat atunci mai ai rabdare sa uitati momentul neplacut si asta e.
Daca il cunosteai asa bine cum crezi nu ajungeai in dilema actuala, nu-i asa? Asculta primul meu sfat, n-ai decat de castigat: un mesaj nu prea lung cu scuze politicoase, explicatii si intentii, dupa care el trebuie sa faca urmatorul pas. Nu stiu despre ce e vorba si ce simte el, dar dupa o neintelegere nu e potrivit sa il impingi din spate, lasa-i ragazul necesar ca daca nu e ceva grav nici nu va tine mult.
Ba da s-a intamplat insa s-a rezolvat in maxim doua minute. Problema e pe ce fond se intampla. Ca daca e pe fondul unei prietenii si bune intentii se rezolva instantaneu. Daca insa "scaparea" dezvaluie o parere proasta (la modul care chiar doare ) despre acea persoana sau o intentie neprieteneasca, sau o atitudine care poate rani, atunci problema nu e ce ai spus, ci faptul ca ce ai spus indica ceva grav. Sper ca intelegi ideea.
Cu placere Ti-am zis, important e fondul problemei, ca peste o gluma se poate trece. Poate astia mai batrani sunt mai rigizi, dar cu cat esti mai tanar cu atat iti vine si iti trece mai repede
Spre exemplu: la nervi ii spui ceva dureros care e clar ca te-ai abtinut pana atunci, ii arati ca de fapt tu aveai o parere proasta despre el. Sau faci o gluma care stii ca il deranjeaza, problema nefiind gluma, ci faptul ca ai facut-o ca sa il deranjezi. Intelegi?
Am uitat sa mentionez, mi-a trimis un sms in care mi-a spus ca nu e suparat, dar nu il cred , il cunosc foarte bine
Cristacheceliute nu ti s-a intamplat niciodata sa spui ceva fara intentie, iar apoi sa regeti? Stiu ca nu se ajungea aici, dar nu a fost cu intentie . Nu vreau sa il mai stresez sincer , o sa il las cateva zile in pace...
Probabil varstele nu se compara...nu stiu ce sa spun...iti multumesc mult pentru sfaturi! :*
Aaaa... da acum inteleg, dar nu ii asa.Chiar nu a fost intentionat si chiar nu m-am abtinut sa spun acel lucru:O, nu aveam nimic de zis si nu am facut gluma doar sa il supar pe el. Pur si simplu' glumeam, chiar nu credeam ca o sa se ajuga aici!
Da-i un ragaz de 2-3 zile si pe urma incearca sa ii vorbesti calm
probabil ca acum e inca foarte suparat pe tine ... nu il mai stresa atat . daca sunteti prietenii buni va veti impaca. ai rabdare
succes :*