| CuteLittleKitty a întrebat:

Deci, nu stiu la ce categorie se incadreaza aceasta intrebare laughing am vazut la varul meu un wallpaper ca fundal pe laptop negru cu o fata in dreapta si i se vedea doar fata si parul(negru) si din minut in minut sau ceva de genul i se schimba culoarea ochilor. Stie cineva unde gasesc wallpaper-ul asta? Sau de genul (care sa se schimbe, dar nu gif). Multumesc >big grin

Răspuns Câştigător
| BlooStriker a răspuns:

Se numeste live walpaper, am avut si eu. Sa-ti explic putin cum sta treaba cu chestia asta.
In primul rand, nu e doar o poza pe care o pui ca fundal, e un program ce foloseste poze tip gif., png, etc etc.
De ex.: eu mi-am pus,, inconjurul planetei. Eram in spatiu si vedeam cum se misca plantea, cu fulgere, lumini etc etc. Dar tot spectacolul asta iti papă rami si procesor. Si nu prea merita.
In concluzie, uite ce iti propun.
Decat sa-ti bagi toate,, rahaturile alea'', ai ocazia sa-ti f*** pc-u, mai exact sistemul de operare. Poti sa iti pui drept fundal o imagine 4K.
4K este o rezolutie foarte realista. Pur si simplu scrii pe google images : 4k Walpapers, si gasesti cu sutele - miile. Doar ca dupa ce dai pe imagine, asteapta sa se clarifice. Daca nu astepti va avea rezolutie proasta.
Sper ca te-am ajutat, daca mai e ceva, lasa-mi in comentariu.winking

2 răspunsuri:
| MrCereala a răspuns:

Pai ca sa se schimbe trebuie sa fie neaparat imagine GIF.

| Andrei_Andy_1972 a răspuns:

Pai,eu zic sa incerci la live wallpaper si instalezi ce vrei tu de acolo(evident ar trebui sa fie ceva de genul acela care il doresti tu) baftahappy