La mine ca ateu de ce naiba nu se întâmpla minuni de astea? De ce doar voi care credeți in basme se întâmpla?
Daca zici ca lucrurile astea ti se intampla des, e amuzant cum crezi orice explicatie ilogica si eviti singura explicatie logica. Esti schizofrenica, sau ceva pe acolo.
Doar copiii, persoanele extrem de religioase și schizofrenice mai cred în paranormal. Tu nu erai aia care se droga? Ai grijă de căpuț...
LE: nu e jignire, te plângeai că bagi LSD și ai capu' vraiște, degeaba mă înjuri în privat ai probleme grave dacă ai uitat ce ai scris pe aici.
Ai tu grija ca poate te-a scăpat cineva în cap când erai mic. Astea nu sunt argumente și te rog nu mă jigni că te ia dracu.
Dau foc la casă... la casa ta dacă vrei.
Eu n-am demonii... până și aia fug de mine
Dar dacă vrei să o faci ....eu nu te opresc, chiar te aștept facem și un grătar din pisica și câine
La inceput am vrut sa spun ca e posibil sa fi fost un doppelganger, dupa am vrut sa spun ca e posibil ca lumea noastra sa se fi "ciocnit" cu o lume paralela, identica cu a noastra, dar dupa ce ai mentionat ca s-a facut "poof" si a disparut, e posibil sa ti se fi parut din cauza ca abia ai iesit de la dus, si posibil daca ai facut baie cu apa foarte fierbinte, sa te fi supraincalzit si sa iti fi provocat halucinatii din cauza caldurii excesive.
Citisem mai demult o chestie interesantă.
Atunci când privim în jur, ochii noștri se mișcă foarte rapid în toate direcțiile pentru a putea înregistra fiecare colțișor al unghiului nostru vizual. Practic analizăm ceea ce vedem.
În momentul în care ne fixăm ochii asupra unui punct, globul ocular nu se mai mișcă în toate direcțiile iar creierul umple automat spațiul gol cu ceea ce ne așteptăm noi să fie acolo. Așadar, dacă te aștepți ca în spatele tău să fi o fantomă iar tu te uiți în oglindă fix spre fața ta, creierul va umple restul câmpului vizual cu ce te-ai aștepta tu să fie acolo: o fantomă.
Ori asta ori, din diferite cauze, a fost o halucinație.
Is tâmpit.
Dacă te uiti la filme de groaza nu te mai uita, poate ai si ceva tulburare dar poate nu, mai sunt si alții care au experimentat chestiile de care zici tu și nu au nimic.
Deci la o adică ce care sunt posibilele explicații... (1) Ai Halucinat treaba asta (2) A fost ceva pe bune. Acum cel mai bine e să ignori evenimentul pentru că nu te ajută cu nimic să te gândești la el.
Dacă se mai repetă, primul lucru pe care ai vrea să-l faci e o evaluare psihologică, pentu că e posibil să o formă de schizofrenie dacă ai halucinații vizuale repetitive. Dacă se dovedește că ești întreg la minte si tot se repetă fenomenele... informează-te dacă nu există ceva care poate cauza halucinații, cum are fi eliberări de gaze pe ici pe colo. Dacă nu există nimic care poate explica fenomenele și ele se to repetă... ești bântuit/posedat.
Deci ideea este în felul următor: eu nu sunt o persoană căreia i s-au întâmplat o grămadă de chestii parano în viața asta deși am mai avut deja-vu-uri, premoniții, o dată mi-a sărit un piaptăn prin fața ochilor fără să-l ating măcar. Ceva asemănător mi s-a mai întâmplat când am văzut o siluetă în televizor (era stins) și când mă uitam în cameră silueta nu era, o vedeam doar în TV dar fiind noapte bineînțeles că la astea nu le-am dat importanță, am zis că mi se pare, le-am trecut cu vederea (cum facem cu toții) dar la ăsta i-am dat atenție. Toți vedem chestii dar ne doare în fund și când auzim la alții spunem ca nu e adevărat deși le-am trăit chiar noi. Deci bântuită nu pot spune că sunt.
Ideea e ca 'ea' a văzut ca ii dau atenție și o privesc de-aia s-a manifestat așa pentru ca puteam la fel de bine atunci când am realizat ca nu sunt eu sa plec din baie și atunci nu ar mai fi apărut altă dată; totuși am făcut-o din curiozitate pentru ca nu mi se întâmplă în fiecare zi lucruri paranormale și atunci era o ocazie bună să văd ce e. Nu mă așteptam să se manifeste așa și să își dea ochii peste cap.
Cam așa a facut:
https://images.app.goo.gl/MTGVbLQPKafSw8uS9
Povestea pare desprinsă dintr-o carte horror. Interesant. Însă eu nu cred că așa ceva se poate întâmpla în realitate.
În orice caz, dacă „să zicem" că povestea e reală, cheamă un preot să sfințească locul și ai terminat (așa a făcut o verișoară d-ale mele, după ce a stat singură acasă și a simțit „o prezență de bărbat, o prezență necunoscută" lângă patul ei). Nu contează ce a fost, atâta vreme cât s-a dus.