| Mogiojojo a întrebat:

Deci o sa va povestesc o întâmplare cel puțin horror. Eram ieri în baie la mine, ora 4 după amiază (baia mea e foarte mică) și aveam pe mine doar un halat de baie pentru ca ieșisem de la duș. Și ma uitam la mine în oglinda, eu fiind în partea dreapta a oglinzii și gen îmi făceam de lucru. Peste un minut observ o altă reflecție în oglindă care arăta exact ca mine și era îmbrăcată la fel, până și figura feței era aceeași doar ca ea stătea în colțul băii și era pe jos. Și atunci m-am uitat la mine și m-am uitat la ea și zic: "stai așa că aia nu sunt eu pentru ca eu nu stau în colț ci sunt în fața oglinzii". Și m-am uitat și în baie, în colț sa văd dacă chiar e ceva acolo și când mă uit nu era nimic. După m-am uitat iar în oglindă să văd dacă figura care era identică cu mine mai era în colț și da, era chiar acolo. Nu mă speria foarte tare pentru ca avea o figură foarte prietenoasă, până la urmă avea fața mea. Am stat și am privit-o mai insistent pentru ca voiam sa văd dacă își schimbă figura feței și la un moment dat a început sa zâmbească, se uita prin baie dar fără a mișca capul și spre sfârșit și-a dat ochii peste cap (așa cum fac zombi) de îi mai vedeam doar albul ochilor (la faza asta m-a speriat). După aceea pur și simplu s-a estompat și a lăsat ca un fum negru subțire in urmă dar care n-a durat mult. Când am văzut asta am rupt-o la fugă și am plecat din baie. Deci vă amintesc ca 'ea' a apărut doar în oglinda mea. Toată scena a durat 2-3 minute cel mult.
Ce credeți că a fost?

33 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns (pentru Mogiojojo):

N-ai fi nici prima schizofrenica.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Mogiojojo):

Doar copiii, persoanele extrem de religioase și schizofrenice mai cred în paranormal. Tu nu erai aia care se droga? Ai grijă de căpuț...

LE: nu e jignire, te plângeai că bagi LSD și ai capu' vraiște, degeaba mă înjuri în privat laughing ai probleme grave dacă ai uitat ce ai scris pe aici.

| Mogiojojo explică (pentru supadeceapa):

Ai tu grija ca poate te-a scăpat cineva în cap când erai mic. Astea nu sunt argumente și te rog nu mă jigni că te ia dracu.