| Nemes58 a întrebat:

Deci,ma simt inconfortabil cu sora mea cand merg pe strada cu ea, dar cand suntem singure ma simt confortabil cu ea. Este cu tatuaje pe picioare, maini, abdomen si sanii(da, am vazut-o dezbracata de foarte multe ori) fumeaza, bea, injura, se bate cu toata lumea care nu-i convine, de fapt ii bate, a facut 8 ani de box. Ea are 19 si eu am 13, cand mai vine la scoala colegii mei se tem de ea (se vede pe corpul ei ca stie sa bata, dar are muschi nu exagerat, cum ar trebui sa aiba o femeie daca stiti ce zic) dupa ce pleaca fac caterinca de mine, iar eu cum sunt o bleaga nu fac nimic. Profesorii o dispretuiesc la fel ca mama, dupa ce am o zi grea ma duc la ea si plang pe pieptul ei, iar ea ma mangaie pe par si ma ajuta sa trec peste asta, m-am obisnuit cu mirosul tigarilor dar tot il simt cand ma apropii de ea si nu-mi place si a bauturii, imi este prea rusine sa-i spun, stiu ca o sa o ranesc si ca se va lasa ranita doar de mine, chit ca dupa tot ce si-a facut inca mai este frumoasa. Este ok ce simt eu si ar trebui sa vorbesc cu ea despre asta, stiind ca o sa o ranesc foarte mult? Si totusi ea stie in adancul sufletului ei asta dar nu vrea sa accepte. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Accept-o asa cum este. Tatuajele sunt deja facute, dar ai putea sa ii dai cate o parere despre alegerile pe care le face pe viitor, legate de tatuaje, tigari, conflictele cu alte persoane.
Nu ar trebui sa-ti fie rusine in societate cu o persoana la care tii.
Parerea celorlalti iti face doar rau. Nimeni nu va veni sa te sustina in locul surorii tale.
Iar sora ta, chiar daca este mai mare si mai dura, are nevoie de sprijin la randul ei. Poti fi tu sprijinul ala.

2 răspunsuri:
| Nemes58 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc

| Cosmin86 a răspuns:

"se bate cu toata lumea care nu-i convine, de fapt ii bate, a facut 8 ani de box" -> asta pana cand da de unul care are 20-30 de ani de box sau kickboxing si o calmeaza in mai putin de 1 secunda laughing