Daca nu stie ca il placi iti dai seama ca nu o face intentionat, si eu stau mai mult in clasa, nu prea ies in pauze. Fa si tu rost de idul lui si vorbeste cu el, imprieteniti-va poate ajungi sa il intrebi si dc sta asa de mult in clasa, deci in principiu, daca tu chiar il placi sa vorbesti cu el sa incerci sa fii prietenoasa, ca sa nu te pomenesti ca ti-o ia alta fata pe dinainte Chiar si pe hol daca il prinzi odata iesi cu ceva in evidenta, prefate ca intri in el, orice.
Poate nu stie ca il placi sau te placea inainte si a renuntat intre timp vazand ca tu nu dai nici un semn.
Mai treci pe langa el stiu eu, intra in discutie cu el in clasa, nu despre dragoste ci de orice altceva, oricum tot acolo ajungeti. Ti-e rusine de ceilalti? Da-i incolo pe ceilalti, doar el e mai important, nu?! Cum zicea si dead.and.gone,sa nu ti-o i-a alta inainte.Bafta
Pai cand il vezi pe coridor incearca sa te bagi cu el in seama ca si cum ati fi prieteni incearca sa afli de la alte persoane daca te place (eu asa am facut odata sh a functionat...bafta:X