| ViseColorate_4467 a întrebat:

Deci! problema mea e ca toti baietii cu care vorbesc imi dau sperante ca ma plac, ma fac sa ii plac si eu dupa care incep sa se comporte cu mine ca cu o amica.nu mai suport! imi doresc sa am si eu un prieten care sa ma placa cu adevarat! ce sa fac in asa fel incat baietii sa ma vada ca pe o posibila iubita si nu ca pe o amica?

2 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Ai rabdare frumoasa domnisoara! Intr-o buna zi va veni la adevaratul Fat Frumos! Iar atunci fericirea va fi deplina. Pana atunci fii tu insuti.
Bafta!

| CrissD a răspuns:

Comporta`te normal. asa eram si eu "obsedata" (daca pot spune asa) sa am prieten, asta se intampla acum vreo 2 ani(pe timpul ala avem 16 anibig grin), iar acum 1 an si jumatate l`am cunoscut pe actualul meu prieten (care desigur mi-a zis ca ma vede doar ca pe o amica chatterbox, iar cand am auzit ce crede el despre mine l`am tratat cu indiferenta, apoi tot el m`a invitat la pizzabig grin) in perioada aceea nu mai vroiam sa aud de baieti deoarece ma ranisera vreo 2, apoi eram foarte indiferenta fata de ei (lor le place sa nu stai "calare" pe capul lor ) si pe prietenul meu pot spune ca l`am cucerit cu felul meu de a fi(eu fiind o persoana optimista si care rade foarte mult big grin)
sper ca ti-am fost de folos. :*
happy