anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci profa de mate e nasoalaa! Explica exercitiile ca la clasa 8. Si nu inteleg nimic. Face un exemplu si atat. Nici nu prea explica ce a facut. La celelalte m-am straduit si am inteles dar la lectia asta chiar nu pot intelege. Nu am priceput cum se calculeaza exercitii de genul : 1+2+3+4+...+ 100 ( de exemplu). "..." sunt pentru ca sa nu scriu toate numerele. De fapt s-ar calcula numar cu numar dar e prea greu si este o metoda. Dar nu am inteles-o. Numai la numerele astea consecutive nu am inteles. Pleasee :X puteti sa imi dati voi un exemplu ( pot fii numere mai mari ) si sa explicati pleasee :X:X Chiar nu am inteles sad Pleasee funda garantat happy Maine am test si nu o sa ma descurc daca nu ma ajutati sad Mama nu poate sa imi explice pentru ca ea face metode muult mai grele si pe alea chiar nu le inteleg laughing Pleasee funda sad

4 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Buna. Chestii de-astea facem si noi. Uita-te pe culegere sau manual, ca trebuie' sa-ti arate ceva explicid acolo. Nu sta cu mainile in san, ridica frumusel manuta si zi " Doamna, nu am inteles. Mai explicati-mi odata, va rog! " si iti va mai explica happy

| Damian a răspuns:

Inseamna ca scoala nu e pentru tine, du-te la sapa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yhgfh

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1+2+3+4+...+100 deci asta este forma de calcul asociativa adica poti lua diferitele nr in calcul adica de exemplu avem: 1+2+3+4+5+6+7+8+9=? si rezolvi astfel: 1+9; 2+8; 3+7; 4+6; 5+5; 6+4; 7+3; 8+2; 9+1. Asa faci si cu celelalte numere consecutive! Si vreau sa-ti pun o intrebare: Ce clasa esti?