Bună!
Faza cu Windowsul nu este adevărată, însă daca vei căuta pe YouTube Backwards Illuminati, chiar vei găsi melodii care, ascultate de la coadă spre cap, sunt chiar satanice.
Cd ul nu se poate derula, ce poate fi derulat este caseta de casetofon, caseta video, și banda de magnetofon, deoarece ele casetele video s au audio se derulează banda de pe o rolă pe alta, la fel ca la magnetofon, pui pe magnetofon, o rolă cu bandă pe ea, și o rolă goală, fără bandă, și de pe rola cu bandă duci banda pe rola goală, banda trebuie să fie trecută prin fața capetelor de redare și înregistrare, și în fața axului de antrenare, care este legat la motorul magnetofonului, și apeși butonul derulat înainte ff și înapoi rew, discul de pikup nu îl poți derula este la fel ca și cd ul.
Ce panarama
Cum sa le derulezi, daca pe ele sunt doar programe?
E la mintea cocosului, wtf? ))))
Crede'ma ca am avut aceeasi reactie cand am auzit si eu asta. Nici eu nu cred, da am zis sa intreb si eu. Oricum, (am uitat sa si specific) Eu ma refeream la CD'uri audio sau mp3 cu melodii. Melodiile derulate ( Am inteles ca melodii de ale lui shakira, si altii) cica ar suna -de la capat la inceput- ca niste versete. Doar intrebam, n'am spus ca, cred
Exista un numar mare de idioti pe planeta asta, mult peste cati poate suporta. Hai sa nu le dam amploare si sa le credem porcariile! Sa gandim un pic, ce zici?
De unde stii tu ca eu nu am gandit? Sau daca eu cred sau nu? Am intrebat doar, vroiam sa aflu si parerea altora
Alexyz_6552 întreabă: