| MYK3 a întrebat:

Deci TPU numai ce m-am trezit dintr-un cosmar si inca mi-e groaza... Visasem ca fratele meu nu stiu ce a comandat si nu a mai vrut si dupa ce le-a zis celor care venisera cu comanda ca nu o mai vrea (eram doar eu cu el acasa) nu stiu de ce m-am dus pana in casa, a venit si fratele meu si au venit si cei cu comanda (imbracati in haine negre {cu fata de killeri} si cu ohelari) care pareau ca tot se apropie de noi. Eu dupa cateva secunde scosesem pistolul la ei (nu stiu de unde aveam pistol) si pana sa scoata seful lor pistolul i-am impuscat pe restul (cam 11) si atunci scoase si el pistolul... Tot amenintandu-ne eu pe el si el pe mine a facut schema aceea (de invarti pistolul si tragi in cerc (eu si el ne-am aplecat repede). Eu vazand ca face asa i-am zis repede fratelui meu sa fuga, si el a fugit in curte si nu stia ce sa faca (mie nu imi era frica) facand lucrul asta (statea pe spate cand a facut asa) i s-au terminat gloantele. Eu vazand l-am impuscat repede ca sa merg sa vad ce a patit fratele meu si in timp ce il intrebam pe fratele meu el a iesit cum a mai putut si a tras de 2 ori in fratele meu ( a mai avut un incarcator) si pana sa traga si in mine i-am dat Head-Shot (lovitura in cap), dar degeaba caci fratele meu era mort si eu eram distrus. Cand m-am trezit mi-am dat seama ca era numai un vis si am vrut sa-l imbratisez fericit pentru ca traieste dar era la liceu (eu nu is la liceu ca am faringo-lagingita chatterbox ). Deci ce as putea sa fac (caci fratele meu cam umbla cu cine nu trebuie), ar putea fi un semn? sau o avertizare? (nu spuneti ca nu putea sa faca nu mai stiu eu cum cu pistolul sau de ce nu am reactionat mai repede caci intr-un vis orice este posibil), Va rog ajutati-ma si PROMIT FUNDA celui care m-a ajutat sa trec peste.

Răspuns Câştigător
| MissxD a răspuns:

Unele vise au semnificatii. Insa visul tau poate proveni odata pentru ca te-ai jucat tu cs sa zicem, sau ai vazut un film cu impuscaturi. Vorbeste cu fratele tau si intreaba-l ce crede despre anturajul sau. Si am auzit ca daca visezi pe cineva murind ii moare moartea straight face nu stiu cat de adevarat este. Gandeste-te ca a fost doar un vis! Din cauza acestuia nu trebuie sa ramai marcat si sa ai grija daca i se intampla ceva. Cat timp nu se implica in ceva grav, serios, nu va pati nimic. Fi optimist! Totul va fi bine happy Daca e Doamne Fereste sa ti se repete visul sau acea moarte, poti sa il iei ca pe un semn...

1 răspuns:
| mihaiskate a răspuns:

Stai frate linistit.N-ai dc te teme a fost doar un vis.