Oamenilor din zuia de azi nu le mai pasa de animale si la stiri arat cum sunt torturate bietele animale fara mila, ar trebui sa suni la protectia animalelor si sa inregistrazi numarul masinii si sa il reclami pe omul acela, nu-i drept...catelusul nu a facut nimic si totusi plateste intr-un mod crud si nedrept, daca i-a luat un alt catel, sa aiba uriasa grija de el/ea, sa nu o lase nici o clipa singura, mai ales de cealalta parte a strazii, unii oamenii sunt intr-adevar niste bestii barbare care ucid cu cruzime animalele nevinovate, foarte foarte putini oameni au mai ramas carora intr-adevar le pasa de animale, cam 1 % au ramas, numai ei pot schimba lumea. Cu siguranta acele "bestii" nu pot fi numite oamenii, din cauza banilor si tehnologiei astea, oamenii se incapataneaza pe zi ce trece si devin mai agresivi, egoisti si nepasatori de ceea ce este frumos si minunatiil pe care le-a lasat Dumnezeu. Bucura-te de minunile pe care le-a dat Dumnezeu pana nu e prea tarziu. Animalele trebuie aparate. PRotejati animelele!
Oamenilor din zuia de azi nu le mai pasa de animale si la stiri arat cum sunt torturate bietele animale fara mila, ar trebui sa suni la protectia animalelor si sa inregistrazi numarul masinii si sa il reclami pe omul acela, nu-i drept...catelusul nu a facut nimic si totusi plateste intr-un mod crud si nedrept, daca i-a luat un alt catel, sa aiba uriasa grija de el/ea, sa nu o lase nici o clipa singura, mai ales de cealalta parte a strazii, unii oamenii sunt intr-adevar niste bestii barbare care ucid cu cruzime animalele nevinovate, foarte foarte putini oameni au mai ramas carora intr-adevar le pasa de animale, cam 1 % au ramas, numai ei pot schimba lumea. Cu siguranta acele "bestii" nu pot fi numite oamenii, din cauza banilor si tehnologiei astea, oamenii se incapataneaza pe zi ce trece si devin mai agresivi, egoisti si nepasatori de ceea ce este frumos si minunatiil pe care le-a lasat Dumnezeu. Bucura-te de minunile pe care le-a dat Dumnezeu pana nu e prea tarziu. Animalele trebuie aparate. PRotejati animalele!
Oamenilor din ziua de azi nu le mai pasa de animale si la stiri arat cum sunt torturate bietele animale fara mila, ar trebui sa suni la protectia animalelor si sa inregistrazi numarul masinii si sa il reclami pe omul acela, nu-i drept...catelusul nu a facut nimic si totusi plateste intr-un mod crud si nedrept, daca i-a luat un alt catel, sa aiba uriasa grija de el/ea, sa nu o lase nici o clipa singura, mai ales de cealalta parte a strazii, unii oamenii sunt intr-adevar niste bestii barbare care ucid cu cruzime animalele nevinovate, foarte foarte putini oameni au mai ramas carora intr-adevar le pasa de animale, cam 1 % au ramas, numai ei pot schimba lumea. Cu siguranta acele "bestii" nu pot fi numite oamenii, din cauza banilor si tehnologiei astea, oamenii se incapataneaza pe zi ce trece si devin mai agresivi, egoisti si nepasatori de ceea ce este frumos si minunatiil pe care le-a lasat Dumnezeu. Bucura-te de minunile pe care le-a dat Dumnezeu pana nu e prea tarziu. Animalele trebuie aparate. PRotejati animalele!
Oamenilor din ziua de azi nu le mai pasa de animale si la stiri arat cum sunt torturate bietele animale fara mila, ar trebui sa suni la protectia animalelor si sa inregistrazi numarul masinii si sa il reclami pe omul acela, nu-i drept...catelusul nu a facut nimic si totusi plateste intr-un mod crud si nedrept, daca i-a luat un alt catel, sa aiba uriasa grija de el/ea, sa nu o lase nici o clipa singura, mai ales de cealalta parte a strazii, unii oamenii sunt intr-adevar niste bestii barbare care ucid cu cruzime animalele nevinovate, foarte foarte putini oameni au mai ramas carora intr-adevar le pasa de animale, cam 1 % au ramas, numai ei pot schimba lumea. Cu siguranta acele "bestii" nu pot fi numite oamenii, din cauza banilor si tehnologiei astea, oamenii se incapataneaza pe zi ce trece si devin mai agresivi, egoisti si nepasatori de ceea ce este frumos si minunatiil pe care le-a lasat Dumnezeu. Bucura-te de minunile pe care le-a dat Dumnezeu pana nu e prea tarziu. Animalele trebuie aparate. Protejati animalele!
Imi pare rau pentru prietena ta... poate reusiti sa o inveseliti cu un alt animalut...
din pacate asta este Romania in care traim si nu putem face prea multe
Offf, ce lume rea . Ce au cu bietele animale?! Astia nu se pot numi oameni, sunt monstri! Cum poti sa omori un suflet nevinovat?!
Mi se face greata cand aud de asemenea oameni, scuze, monstri . Trebuie sa faca puscarie pentru asa ceva, e ca si cand ai omori un om .
si pe catelusa mea o cheama pufa si acesti monstri exagerat de... trebuie sa moara imi pare ff rau! Si, si eu am vazut un caine strivit pe strada, cand mergeam, dar soferul acela a incercat sa evite accidentul si dupa ce i-a strivit capul s-a dat jos sa vada daca e ranit( intr-un fel e comic! si apoi acel om fiind femeie a inceput sa planga. i parea rau. nu mai putea conduce... a sunat un prieten...!
Ar trebui sa se infiinteze si la noi "politia animalelor" si bestiile astea sa faca PUSCARIE.
Nu am numarul masinii, asa ca daca este cineva din rm.sarat si stie oameni cu logan rosu, sa-mi trimita niste poze cu proprietarul poate il recunoaste Martina...
Andreyeugen, cred ca acea femeie chiar regreta, aceea macar e umana si a incercat sa evite animalutul.Noi aici vb. de monstri reali!
HabarNamPeCePlanetaTraiesc întreabă:
simplaexistenta întreabă: