Daca nu te vezi si fizic cu el nu are nici un sens doar virtual, sunt doua lumi diferite si total opuse.
Ne-am văzut fizic dar decât din vedere, nu am stat sa vorbim. Plănuiesc oricum sa ma distanțez, sa nu îl mai bag în seama. Nu am nevoie de copii
Ba asta este la alt level sa mor eu ise sparge contul mereu cand nu-i convine ceva )))))
Nu stiu ce sa zic sa spun se comporta diferit nu ))) nu am intalnit pe nimeni sa ise spargă contul cand nu-i convine ceva )))
Din exterior pare amuzant, da...
Este un gest copilăresc și imatur... nici eu nu am mai pomenit așa ceva. Duca-se atunci.
La 23 de ani el dacă face așa cu tine e că mai discută cu altele.
Nu zic nu... nu e cine știe ce... Dar, nu zic nu
Nu stiu ce să-ți spun nu știu ce să-ți răspund nu știu ce să-ți scriu ma depășește situația este si amuzant si o nebunie ca mereu ise sparge contul când nu-i convine ceva ))))) e nebun ăsta rău
Da... este?
Sau poate chiat ise sparge contul săracul cand nu-i convine ceva )))
Ma gândii și eu la asta și mă apucă râsul.
Pai da nu ai cum sa nu razi ))) eu cand am citit ce ai scrii ma loat in ras abia puteam sa ma opresc cum.sa faci asa si dupăia gen revi ști ca și cum nimic nu sa întâmplat)))) hei buna misa spart contul din nou nu ți-am dat eu bloc ))))))
Mda... cine sa mai înțeleagă și bărbații ăștia. Ma bucur ca te-am făcut sa razi măcar
Offff ce ași bea o cafea
Sa ști ca eu nu dau block ))))) nu-mi sparge nimeni contul )))))
E bine atunci. Și l-a făcut și el la loc, și precum am zis, iar mi-a scris