| DDDDDD a întrebat:

Deci, vreau mai multe pareri, sa vad daca ce cred eu e binebig grin

Am o prietena care e cu cineva mai mare decat ea cu 3 ani, ea are 15 ani, si cateva luni. ea e impreuna cu acesta de aprox. un an.Credeti ca au sanse, adica o asemnea relatie poate avea un viitor? aa si sa mentionez ca se vad cam odata la 2 saptamana, pentru ca el e la liceu in alt oras, si...cand el va termina pleaca ea, iar el termina, si va fi la fel, mai mereu la distanta.

Deci, ce credeti?

Funditawinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varsta nu conteaza deloc si nu este o diferenta mare. Faptul ca se vad mai rar, iar n-ar conta daca exista sentimente adevarate. Ceea ce ramane sub semnul intrebarii este activitatea desfasurata de el cand nu este cu ea. Esti sigura ca nu vrea s-o treaca doar prin patul lui?winking

4 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Important este sa se iubeasca si sa treaca peste orice. am o prietena care s-a vazut cu iubitul ei 3 ani; doar o data pe saptmina mai chiulea de la liceu, se vedea cu iubitul. la 20 de ani sa maritat cu el; mama ei i-a facut nunta si cununuie ia luat si casa. fara casatorie nu il pasa pe el sa intre la ei in curte sa nu vada vecinele; aveau cosmote si vorbeau la telefon mult aveau mobile si aveau obtiunii 2000 de minute si sms-uri

| Ramona_5995 a răspuns:

NICIODATA dragostea nu se va mentine atat de stransa daca mereu esti la departare. Dar desi ei sunt la departare, sa inteleg ca se iubesc mult?
In fine. sincer acum.
ESTE TREABA LOR DACA SE IUBESC LA DISTANTA SAU ACASA. big grin
Fundita?

| DDDDDD explică:

Pai de ce ar fi stat un an cu ea, daca ar vrea doar sa o treaca prin patul lui? AA si sa mentionez, ea stie sigur ca el nu si-a inceput viata sexualabig grin... e mai diferit il cunosc si eu cat de catbig grinbig grin

| DDDDDD explică:

Sii, daca se iubesc mult...conteaza mult, faptul ca sunt la distanta?

Deci vr raspunsuri cu argumentewinking si dupa funditabig grinbig grin