anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dedicatie sexului frumos.
Genul de barbat pe care-l viseaza si-l doresc femeile, desi multe nu vor sa recunoasca: masculul neingrijit, subtire, musculos, sexy si transpirat
http://www.youtube.com/watch?v=mlx-vLlULE4
Am dreptate fetelor? Va place tipul? Si daca tot am dat link, piesa cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu de mult timp am lasat si eu un link cu aceasta piesa la categoria "Muzica". Imi place piesa si mai mult de cand am vazut videoclipul. Si da, imi place fizicul lui. happy E vreo rusine?

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Hai ca nu tuturor fetelor le place... mie una nu imi place nici de el, nici de melodiehee hee

| psiholoaga a răspuns:

Da, ai dreptate. E fix genul meu: un om al grotelor, transpirat si cu vata in urechi. Sau ce are?big grin Adevarul e, ti-am mai zis, ca uneori, femeile vor un barbat care sa vina acasa, sa le rupa hainele si sa... stii tu ce am discutat noi. Dar tipul asta pare prea pampalau pentru asta. Dupa cum il descrii, trebuie sa te intreb: tie iti place?laughing

cami
| cami a răspuns:

Da, da, da, da, da Bro love struck bine-zis... Da' fara cap... adica nu-mi place moaca (lui).

| TeoIonela a răspuns:

Piesa era preferata mea acum putin timp.cat despre Connect-r-e ok...cred...prea muschiulos

| maria_5001 a răspuns:

Ai dreptate dar...cum ramane cu ce are in cap?(vorbesc la modul general nu de cel la care faci referire)

| maria_5001 a răspuns:

Poate nu crezi dar la unii chiar este vidhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, era sa ma oparesc cu budinca de macaroane.chiar daca are cateva lipsuri acestea se pot imbunatati cu timpul. piesa e la pamant, adica muzicaia.pe mine nu ma atrag barbatii prospat rasi si nici cu parul scurt, asa ca mi-a mers bine budinca de macaroane in seara asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Psiholoaga mie nu-mi plac barbatii ce ai? laughing Doar femeile, naturale de la mama lor laughing Dar il descriu asa, pentru ca stiu ca asta place femeilor si in plus eu merg la servici cu tranvaiu si aud niste comentarii intre pustoaice de te doare kapu rolling on the floor
Maria pai o avea el ceva ca n-o fi vid. Macar de-o fi uncreier mic si uscat ca o stafida, da tot e ceva decit deloc laughing
Zazu sa stii ca eu umblu nebarbierit si am avut parul lung, e ondulat spre cret happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te intereseaza, iubi, mirosul de trenspiratie nu-mi trezeste nici o emotie! Mie imi plece tipul normal, ingrijit, inteligent, cu simtul umorului si nu imi plac pers care se dezbraca pentru a vedea cei din jur ca arata bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer? Mi se pare sexy.
Piesa e in voga acum.