| elena a întrebat:

Deja, am inceput, sa ma satur de TPU!
Dai un raspuns, nu ti-l ia, te pune sa te loghezi din nou, desi esti logat, raspunsul se duce la dracu', ca nu pot sa ma exprim altfel, de nervii pe care-i am, cauti intrebarea din nou si ea s-a dus tot la dracu'...mai admini, sunteti seriosi sau nu?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eh, da, e frustrant. Așa pățim când o întrebare este raportată.
Degeaba mai bați la ușă, că n-are cine să-ți deschidă...

| elena explică (pentru Flav):

Flav, cum stii tu, sa faci omul, nu sa zambeasca, ci chiar sa rada. Multumesc!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Pot să-ţi spun că atunci cand dai un raspuns si nu apare şi te pune sa te loghezi,deşi pare ca eşti logat,întrebarea la care ai raspuns a fost raportată, dar încă nu a dispărut de pe site. Aşa că trebuie să abandonezi operaţiunea. Asta pe viitor! Nu are rost să-ţi faci nervi! Si eu am paţit aşa, după ce am dat un răspuns elaborat!
Explicaţia este asta!

| elena explică (pentru Elianna):

@Elianna, nu mi se intampla prima data asa ceva, iar raspunsurile nu le mai vad niciodata. Multumesc pentru ajutor! Cred, ca m-ai ajutat, sa-mi revin putin. Noapte buna!

| elena explică:

Iata si un raspuns demn de citit, de comentat nici nu mai vorbesc, asta pentru ca, initial eu am pus intrebarea la Conversatii si apoi pe Totul despre TPU:

Nu-ti place, nu mai intra.
ChioruL - Administrator TPU.

Dar, se dovedeste ca aceasta persoana, este de fapt un utilizator, deocamdata anonim, TPU, care-si bate joc de mine si de ce nu, si de altii.

Ce ziceti, sa-l raportez la Contact?

| carpediem a răspuns:

Treaba romaneasca. Cauta sa vezi si partea plina a paharului(daca e).

| LikeNobodyElse a răspuns:

laughing mda eu am pus aici o intrebare daca mai e vre`un admin k la ce intrebari pun toti coinacii de 12 ani etc.si bine inteles ca mi-a sters intrebarea rolling on the floor)) dar la aia care vorbesc urat si mai stiu eu ce nu le sterge nmn nimic`.mda c sa zic