Vei muri în mod sigur. nimeni nu scapă, dar nu acum. Visele sunt videoclipuri create de noi. Sunt unii la care le plac filmele de groază. Ca să descarce tensiuni din creier, creierul crează aceste coșmaruri. Ele sunt cu ceva de groază, ca să descarce softul din creier care crează groază. Nu orice vis are semnificație specială, nu orice vis este premonitoriu, adică să prezică viitorul.
Da dar este foarte ciudat ca acel bărbat mi-a stricat numele nu știu ce se întâmplă cu mine de o săptămână visez decât moartea parca cineva vrea sa îmi implanteaze în cap ca voi muri credeți-mă ca îmi este extrem de frica îmi vine sa plâng stau cu gândul decât acolo
Chiar dacă este ciudat, este un videoclip creat de creierul tău. Frica, anxietatea din timpul zilei, obsesia, gândul la aceasta însoțit de frică, de groază indică o mică tulburare. Este legată de o tensiune în creier care trebuie descărcată. Această tensiune activează softul care produce frica, groaza, care este bun și necesar pentru apărare în cazul unui pericol real, căci te obligă să iei măsuri de salvare, fight or flight, lupți sau fugi. Dar în acest caz este activat fără motiv, ca la o alarmă de exercițiu. Soluția este scăderea tensiuni, să micșorezi focul de sub cazan. Asta se face cu post terapeutic, să nu mănânci decât o dată pe zi o cantitate mică. Plus, mișcare, plimbare, gimnastică. La nevoie, un calmant minor.