| RAY a întrebat:

Depeesia,frustrarile,complexele pot fi cauza obsezitati in mod indirect? cum sa le depasesti? sa te minti ca nu exista.?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Da.Iti spun din proprie experienta eu mananc pe baza de stres.Am avut probleme grave din cauza asta da m-am oprit aproape la timp si incerc sa ma abtin.Cand ma enervam sau stresam simteam foame nevoia sa mananc si am inlocuit asta cu tigarile si asta imi distruge sanatatea da macar nu sunt obeza si nu ma distrug si la exterior.
Trebuie sa iti dai seama intai daca esti complexat sau depresiv ca apoi sa fi constient cand mananci, cat de des, si cand simti foame sa iti dai seama daca are legatura

| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Daca interiorul iti este afectat, se va vedea la exterior.
Tu zici acum ca nu se vede, inca esti tanara. Vorbim peste doar 5 ani despre ravagiile pe care ti le-au facut tigarile.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am spus ca fac bine nici de cum sau ca nu te afecteza in timp.Am spus doar ce am facut eu si cred ca am specificat ca nu e ok nici infometatul nici fumatul in alte raspunsuri...Acum nu mi-au schimbat fizicul si infatisarea dar daca continui sa fumez e clar ca mai in colo se va vedea asta.
A cerut o parere eu i-am dat un raspuns legat de mine

7 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Da, depinde metabolism, si de modul de hranire a persoanei. Nu, depasirea problekei nu inseamna auto-iluzionarea, ci acceptarea problemei, si in cele din urma rezolvarea ei, daca de exemplu medici ar trata boliile cum iti tratezi tu starea psihica nu ar rezolva nimic, disimularea nu rezolva problema.

| RAY explică (pentru SG1995):

Cum adica cum incerc eu?

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Adica sa te prefaci ca nu exista, asa ai zis tu ca asta inseamna sa scapi de fustrari. Gresit, fustrariile exista, iar daca le ignori nu scapi d3 ele, cum am mai zis ray, poti sa fugi de ceilalti dar de tine nu poti fugi, esti obligat sa traiesti cu tine, asa ca ori te schinbi, ori vei suferi si tu cei din jur din cauza ta. E aiurea de fapt nu e ca nu vrei sa iti schimbi gandirea, te temi sa o faci, adevarul e ca iti faci placere modul asta saado-masochist de-a gandit, spui ca nu ai nevoie de nimeni, si gata crezi ca nu vei fi ranit, in realitate tu chiar cauti pe cineva dar te auto-iluzionezi. Si ce daca dragostea e un mit? Un om care spera si lupta pentru ceea ce spera va transforma mitul in realitatea, deoarece iluzia e irealul, iar cand acesta devine real numai e iluzie.

| RAY explică (pentru SG1995):

Chestile astea ma baga in depresie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In anumite cazuri, da.Nu.Numai o persoana slaba ar prefera sa se minta singura si sa ignore anumite lucruri.Le accepti, incerci sa gasesti metode de rezolvare pentru problemele tale.

Întrebări similare