anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Des am văzut că întrebați cum puteți face bani pe internet. Am o sugestie : Ce ar fi să dați anunțuri că învățați oamenii Engleză sau Franceză sau să croșeteze sau ceva din ceea ce șțiți voi să faceți contra cost prin internet!
De exemplu eu aș fi dispus să plătesc un student ce știe limba engleză să îmi aloce mie ieftin orele pe care oricum le-ar fi pierdut airurea.
Și în situația mea cred că sunt mulți foarte mulți oameni care ar vrea să învețe limba Engleză doar că cei ce oferă deja asemenea lecții cer mulți bani / oră încât elevul zice la 50 lei pe oră nu îmi prea convine ținând cont că eu voi avea nevoie de o grămadă de ore.
Nu îmi permit să plătesc chiar așă de mult.
Dar 30 lei pe 2 ore sigur sunt dispus să ofer ca să nu mi se pară nici mie foarte scump și ca să îi pot și da în realitate.

Iar în cazul în care sunteți mulți dintre voi care chiar nu aveți ce să faceți și în cazul în care oricum nu aveți nici o altă idee.
Puteți spune ia uite ce mișto 4 ore = 60 lei
6 ore = 90 lei
Nici la servici dacă aș fi avut salariu de 2500 lei/ lună nu aș fi primit ațât de mulți bani / ora de muncă pentru că la un job să zicem de 8 ore x 20 zile = 160 ore muncite/lună

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Da, dar ei vor bani din internet fara efortlaughing Sau daca se poate doar sondaje sau ceva usor.

| zilog a răspuns (pentru Wr3nch):

Eu sunt dispus să plățesc 15 lei / ora
dacă omul respectiv are 2 clienti x 15 lei înacelaș timp = 30 lei câștigați de el în ora respectivă, dacă el munceste 10 ore / zi=300 lei să spunem că nu lucrează in weekend
300 x 20 = 6000 lei salariu / lună bani curaț in mână

acum o să ziceți dacă nu găesște clienți in fiecare zi atunci tot la banii ășția ajunge pentru că se plictisesete să fie liber in fiecare weekend si dacă muncește 1 singur weekend pe lună gata a compensat tot si vine ca si cand ar fi muncit 7 ore / zi dar daca munceste inca un weekend vine ca si cand ar munci 4 ore / zi in medie